Halucinant! Criminalul de la Perla, de la închisoare pe viață la eliberare condiționată!

Halucinant! Criminalul de la Perla, de la închisoare pe viață la eliberare condiționată!

Gheorghe Vlădan, fostul polițist care a ucis două femei în 2012, a repurtat o mare victorie în instanță.

„Criminalul de la Perla”, așa cum mai este cunoscut Vlădan, a scăpat de condamnarea la închisoare pe viață, dictată inițial de judecători!

Curtea de Apel București a admis recursul înaintat de fostul polițist și a schimbat sentința într-o pedeapsă de 25 de ani de detenție! La baza deciziei magistraților C.A.B. stă o prevedere din lege conform căreia deținuții condamnați la închisoare pe viață beneficiază de reducerea pedepsei după împlinirea vârstei de 60 de ani!

Cum hotărârea Curții de Apel București este definitivă, înseamnă că Vlădan poate solicita, peste mai puțin de șapte ani, eliberarea condiționată din închisoare!

Ne puteți urmări și pe Google News

Soarta face ca decizia de azi să survină într-un moment trist pentru familiile victimelor atacului de la „Perla”. Crima din 2012 s-a produs tocmai în ziua de 5 martie! Atunci, Gheorghe Vlădan a tras cu arma într-un salon de coafor din Complexul „Perla”, omorându-și pe loc soția (care voia să divorțeze de bărbat), dar și pe una dintre colegele acesteia. Alte șase persoane au fost rănite.