Evenimentul Zilei > Justitie > Zi neagră pentru Elena Udrea! Instanța i-a respins contestația in anulare 
Zi neagră pentru Elena Udrea! Instanța i-a respins contestația in anulare 

Zi neagră pentru Elena Udrea! Instanța i-a respins contestația in anulare 

Elena Udrea a primit astăzi cea mai proasta veste din partea magistraților de la Inalta Curte de Casație și Justutie!

Judecătorii au respins cererea fostului ministru de anulare a pedepsei primite in dosarul Gala Bute. Mai mult Elena Udrea trebuie sa plătească și 200 de lei cheltuielile de judecată. Acum toate speranțele fostului ministru se îndreaptă către data de 25 Octombrie, atunci când Inalta Curte va decide cum este aplicată decizia Curții constituționale a României in legătura cu prescripția.

Elena Udrea a încercat de mai multe ori în aceste zile să iasă de după gratii, ba chiar a făcut și cerere de permisie. Penitenciarul Târgșor însă nu i-a aprobat această cerere drept urmare de ziua fetiței Elena Udrea a primit-o la închisoare.

Mai are o șansă

Fostul ministru se află după gratii de mai bine de 5 luni de zile, de când a fost prinsă în momentul în care voia să treaca granița din Bulgaria în Grecia la Makaza.
Din acel moment a fost arestată de autoritățile bulgare, iar procedura de extrădare a fost una extrem de anevoioasă, nu mai puțin de două luni a durat până în momentul în care a fost adusă în România.

Chiar și așa, faptul că a fost reținută în bulgaria pentru extrădare ar putea să o ajute pe Elena Udrea într-un alt dosar. Mai exact în cel care se judecă la Curtea de Apel București, asta pentru că magistrații au decis să întrebe pe judecătorii din Bulgaria, dacă extrădarea a fost făcută pentru ca fostul ministru să poată fi judecat în orice dosar are sau doar legat de dosarul pentru care s-a cerut extrădarea.

În cazul în care magistrații bulgari vor decide că Elena Udrea a fost extrădată doar pentru Gala Bute, atunci procedural se va cere permisiunea lor să fie judecată și în celelalte cauze.

Lacrimi amare, după gratii, cu ocazia zilei fiicei sale

Marți, 20 septembrie, Elena Udrea i-a transmis un mesaj public fetei sale, Eva Maria, care a împlinit 4 ani. Cele două, mamă și fiică nu s-au putut vedea în acel moment foarte important.

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! ❤Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!

Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”. Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)”, transmitea fostul ministru.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: