Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Elena Udrea își serbează copilul în închisoare. Mesaj emoționant transmis de Adrian Alexandrov
Exclusiv. Elena Udrea își serbează copilul în închisoare. Mesaj emoționant transmis de Adrian Alexandrov

Exclusiv. Elena Udrea își serbează copilul în închisoare. Mesaj emoționant transmis de Adrian Alexandrov

A încercat din răsputeri ca astăzi să fie alături de fiica ei, însă toate eforturile au fost în zadar. Elena Udrea nu a reușit să obțină permisia pentru a-i fi alături fiicei ei și nici magistrații Înaltei Curți nu au pus-o în libertate.

Așa că cel mai probabil fostul ministrul Elena Udrea va fi vizitată la închisoare de către fiica și iubitul ei pentru a marca ziua de naștere a micuței. Adrian Alexandrov a și postat un mesaj pe Facebook în care îi urează la mulți ani celei mici și îi spune cât de mult o iubește.

Elena Udrea pierde un moment foarte important din viața fetiței sale

Elena Udrea și-a dorit foarte mult să-i fie alături Evei de ziua ei de naștere, practic este prima dată când cele două sunt despărțite în această zi importantă. . Micuta Eva Maria s-a născut în urmă cu 4 ani în Costa Rica, la un spital american și a fost sănătoasă tun din primele clipe, a obținut nota 10 la naștere. După un an, Elena a adus-o pe micuță în România, după ce Curtea Constituțională a României a stabilit că fusese condamnată de un complet de judecată constituit nelegal. Doar că ulterior Înalta Curte a stabilit să îi mențină pedeapsa primită în dosarul Gala Bute, așa că fostul ministru ar trebui să își petreacă următorii șase ani după gratii.

Relația mamă-fiică, afectată de condamnarea fostului ministru

Ultimele luni au fost extrem de complicate pentru Elena Udrea, dar și pentru fetița ei, care a fost nevoită să își vadă mama din spatele unui geam.

Cele două nu s-au putut îmbrățișa și nici juca așa cum ar face în condiții normale, lucru care a afectat-o grav pe Elena Udrea. Ea a susținut, în nenumărate rânduri, că nu este normal să fie supusă la un astfel de tratament, mai ales când e vorba despre un copil atât de mic precum este Eva Maria.

Cu toate acestea cele două au reușit să se vadă de câteva ori și vorbesc zilnic la telefon.

Dar nici măcar aceste relații firești pentru o mamă și fiica ei nu sunt văzute cu ochi buni de sindicatele angajaților pușcăriilor, care au atacat-o în repetate rânduri pe Elena Udrea. Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a transmis public, în urmă cu câteva zile, că Avocatul Poporului, prin recomandările transmise Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), descalifică caracterul imperativ al legii de executare a pedepselor privative de libertate.

Sursă: Instagram

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: