Evenimentul Zilei > Monden > Elena Udrea, mesaj emoționant din închisoare. “Te iubesc cel mai mult pe lumea asta”
Elena Udrea, mesaj emoționant din închisoare. “Te iubesc cel mai mult pe lumea asta”

Elena Udrea, mesaj emoționant din închisoare. “Te iubesc cel mai mult pe lumea asta”

Din spatele gratiilor Elena Udrea îi transmite fetiței un mesaj emoționant. Condamnată în dosarul Gala Butea, buzoianca nu a putut să-i fie alături copilului într-un moment important.

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! ❤Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi. Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!  Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!  Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine “până la infinitul, infinitului”.  Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! ( Mama)”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Elena Udrea stă în mare tensiune și așteaptă să afle dacă va fi eliberată din închisoare

Elena Udrea nu a reușit să iasă din închisoare de ziua fetiței ei, deși a încercat pe două căi. Este prima data când fostul politician își petrece ziua departe de fiica sa. Ultimele luni au fost extrem de complicate pentru Elena Udrea, dar și pentru fetița ei care a fost nevoită să își vadă mama în spatele unui geam.

Cele două nu s-au putut îmbrățișa nici juca așa cum ar face în condiții normale, lucru care a afectat-o grav pe Udrea care a susținut în nenumărate rânduri că nu este normal să fie supusă la un astfel de tratament, mai ales când e vorba despre un copil atât de mic, precum este Eva Maria. Cu toate acestea cele două au reușit să se vadă de câteva ori și vorbesc zilnic la telefon. Cu siguranță cele două se vor vedea și astăzi, dar în condițiile impuse de Penitenciar, chiar dacă este o zi atât de specială.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: