Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea în București. ANM a anunțat patru zile de coșmar
Vremea în București. ANM a anunțat patru zile de coșmar

Vremea în București. ANM a anunțat patru zile de coșmar

Vremea se va menține închisă, în București, în următoarele patru zile, cu ninsoare, vânt moderat și temperaturi aproape de normalul perioadei, conform ANM.

Vremea în București va fi cu temperaturi negative și ninsori abundente, anunță ANM. Potrivit prognozei dată publicității de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), vremea va fi închisă în următoarele patru zile, în București. Se vor înregistra ninsori, vânt moderat și temperaturi de până la 4 grade Celsius.

În intervalul 9 ianuarie, ora 10:00 – 10 ianuarie, ora 8:00, meteorologii ANM estimează că vremea va fi în general închisă. Pe parcursul nopţii temporar se vor înregistra precipitații slabem mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 3 – 4 grade Celsius, iar cea minimă de minus două – minus un grad Celsius.

În intervalul 10 ianuarie, ora 8:00 – 11 ianuarie, ora 8:00, cerul va fi noros şi vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Acestea vor fi, în general, moderat cantitativ. Stratul de zăpadă se va depune neuniform, cu grosime de 8 – 15 centimetri.

Este de așteptat ca vântul să sufle moderat. Se vor înregistra unele intensificări noaptea, când la rafală vor fi viteze în general de 35 – 45 km/h. Temperatura maximă va fi de 1 – 2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de minus un grad Celsius.

Vremea în București

Din dimineaţa zilei de luni, 11 ianuarie, ora 8:00 şi până miercuri, 13 ianuarie, ora 8:00, înnorările vor persista. Meteorologii estimează că în această perioadă vor mai fi precipitații cu caracter temporar. Pe parcursul zilei de luni, va ninge. Apoi, treptat, ninsorile se vor transforma în lapoviţă şi ploaie. Pe jos se va depune polei.

Vântul va avea unele intensificări, cu viteze la rafală în general de 35 – 45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jur de un grad, luni, 11 ianuarie. Marți, la amiază, se vor înregistra 1 – 3 grade Celsius.

Temperatura minimă va fi de minus două grade Celsius şi zero grade în noaptea de luni spre marţi (11/12 ianuarie). În noaptea de marți spre miercuri (12/13 ianuarie) temperaturile se vor situa în jurul valorii de zero grade Celsius.