Evenimentul Zilei > Monden > Zăpada a pus stăpânire pe Europa. Imagini senzaționale după ninsoarea de marți. FOTO
Zăpada a pus stăpânire pe Europa. Imagini senzaționale după ninsoarea de marți. FOTO

Zăpada a pus stăpânire pe Europa. Imagini senzaționale după ninsoarea de marți. FOTO

Ninsoarea a creat probleme șoferilor, dar și priveliști de basm. Depinde doar de noi cum le privim. În unele locuri, zăpadă a ajuns la un metru înălțime, ceea ce a dat de furcă oamenilor.
Din păcate, nici la munte nu este încă iarnă aşa cum trebuie. Se anunță vreme plăcută, cu temperaturi pozitive. Mai precis, se vor înregistra 4 grade în Ceahlău, 6 în Predeal, 5 la Sinaia și 8 grade Celsius în Păltiniș. Tot de astăzi meteorologii anunță întoarcerea ploilor și a ninsorilor, în special pe creste, unde zăpada se va depune într-un strat suficient de mare.
Imaginile de mai jos nu sunt din România. Cei care se bucură cu adevărat de zăpadă sunt austriecii, care s-au trezit în această dimineaţă cu nămeţii de peste un metru.
Austriecii s-au trezit marți dimineață cu zăpadă, care în unele locuri atingea și un metru înălțime. Câteva zone au rămas fără electricitate, iar oamenii și-au deszăpezesc mașinile pentru a-și putea încărca telefoanele mobile și pentru a asculta știrile la radio, potrivit paginii de Facebook Info Trafic RO&UE.

AUSTRIA-COD ROSU DE NINSOARE

Austria s-au trezit de dimineață cu zăpadă, care in unele locuri atinge și 1 m înălțime.
Câteva zone sunt lipsite de electricitate, locuitorii își deszăpezesc mașinile pt a-si putea încărca telefoanele mobile și a asculta știrile la radio. Deasemenea, s-au semnalat și avalanșe in zona Tirol, unde stratul de zăpadă atinge și 1,5 m.