Viviana Sposub şi George Burcea sunt cei mai fericiţi. Ar putea deveni părinţi în curând. Cooptată din nou în emisiunea „Vorbeşte lumea” (Pro TV), Viviana Sposub a captat toată atenţia după ce a prezentat în direct un test de sarcină care a stârnit o emoţie puternică atât pe platoul de filmare, cât şi în rândul telespectatorilor.

Viviana Sposub şi George Burcea sunt cei mai fericiţi. Vor deveni părinţi curând. Fosta vedetă de la Ferma a arătat testul de sarcină pe reţelele de socializare, cu doar câteva minute înainte să intre în emisiunea „Vorbeşte lumea”.

Ea şi George Burcea s-au cunoscut chiar în celebrul reality show, iar în prezent trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Anunţul Vivianei arată că ei au planuri foarte serioase şi sunt decişi să-şi întemeieze o familie.

George Burcea are doi copii cu Andreea Bălan

George Burcea şi Andreea Bălan au divorţat anul trecut

Astfel, înainte de prima ediție de la „Gașca Vorbește Lumea”, Viviana Sposub a realizat o înregistrare în care a dezvăluit că iubitul ei se află pe platoul de la Pro TV. Ulterior, George Burcea și-a dat masca de protecție jos şi a sărutat-o pe viitoarea mămică.

Înainte să publice video-ul pe IG Story, focoasa brunetă a transmis următorul mesaj: „Emoțiile de azi-dimineață.”  „După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de Gașca Verii’ și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a declarat Viviana Sposub.

În urma participării la emisiunea Ferma, Viviana Sposub şi George Burcea au primit sume importante.