George Burcea, Anna Lesko și Viviana Sposub se scaldă în euro! Averi strânse la Ferma

George Burcea, Anna Lesko și Viviana Sposub se scaldă în euro! Averi strânse la Ferma

Vedete precum George Burcea, Anna Lesko sau Viviana Sposub, care au participat la emisiunea Ferma, au câștigat sume colosale.

Bani grei pentru vedetele consacrate care au participat la emisiunea Ferma de la Pro TV. Nume precum George Burcea și a sa iubită nouă Viviana Sposub ar fi câștigat zeci de mii de euro din participarea la emisiune.

Nici Anna Lesko nu stă prea rău la capitolul „averi agonosite din televiziune” și se poate mândri cu o sumă destul de frumușică la care majoritatea românilor doar visează.

Criza generată de pandemia de coronavirus a afectat și banii câștigați de vedete la "Ferma". Emisiunea era considerată, în sezoanele trecute, o mină de aur pentru persoanele publice, dar acum lucrurile s-au schimbat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Concurenții au plecat acasă cu mai puțini bani decât cei în anii trecuți. Mai mult, oamenii spun că sumele pe care le câștigă, în general, vedetele sunt mult mari decât onorariul primit în urma participării la showul de pe PRO TV.

„Ferma” s-a filmat timp de 37 de zile, în lunile august și septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi. De asemenea, înainte de a participa, fiecare concurent, în parte, a stat cinci zile în izolare, pentru a se asigura că totul este în regulă, scrie Viva!.

Click! a aflat care sunt sumele de bani cu care au fost plătite vedetele care au participat la "Ferma" 2020: George Burcea 20.000 euro, Anda Adam 25.000 euro, Cezar Ouatu 4.500 euro, Giulia Nahmany 5.000 euro, Paul Diaconescu 15.000 euro, Anna Lesko 27.000 euro, Viviana Sposub 27.000 euro, Bogdan Stoica 11.000 euro.

Cine ar fi primit, de fapt, marele premiu în valoare de 50.000 de euro?!

Se zvonește că un nume greu ar fi câștigat Ferma în ciuda faptului că George Burcea era printre favoriții telespectatorilor.

Concurenții care au ajuns în finală au strâns peste 30.000 euro, iar despre Augustin Viziru se zvonește că ar fi marele câștigător al acestui sezon și că ar fi primit premiul cel mare de 50.000 euro, scrie RomaniaTV.