Ce făcea Andreea Bălan când George Burcea a ajuns la spital. Imagini ostentative

Ce făcea Andreea Bălan când George Burcea a ajuns la spital. Imagini ostentative

Marea dragoste dintre Andree Bălan și Tiberiu Argint nu mai este un secret pentru nimeni. Vacanța petrecută de cei doi la Lisabona le-a închegat relația, lăsându-i cu amintiri de neuitat.

Cu toate că nu au apărut împreună în poze, deducția este destul de simplă. Andreea Bălan a postat pe Instagramul său o fotografie făcută în Lisabona, cu vedere la mare, iar Tiberiu Argint s-a fotografiat în același loc și a încărcat și el imaginea pe rețeaua de socializare.

Fanii celor doi au fost în extaz și s-au bucurat să vadă că Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt mai uniți pe zi ce trece și continuă să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între timp, fostul său sot, George Burcea, a dat de necazuri.

Cel mai recent episod al show-ului Ferma. Orășeni vs Săteni, de marți seară, de la Pro TV, a fost unul marcat de răsturnări de situație.

Actorul George Burcea și prezentatoarea TV Viviana Sposub au fost protagoniștii unor evenimente pline de neprevăzut.

George Burcea a acuzat dureri la spate, după o accidentare suferită în duelul cu prietenul său, Paul Diaconescu. Durerile erau atât de puternice, astfel încât a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe pentru a-l transporta la spital.

„Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!”, a spus George Burcea, care a fost urcat într-o ambulanță și transportat la spital, pentru a i se face un RMN.

„Moșule ce tânăr ești”

Inițial, despre Andreea Bălan s-a crezut că s-a crezut și-a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani, atunci când a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei „Moşule ce tânăr eşti”. Ulterior, artista a oferit lămuriri cu privire la acest subiect incomod.

„Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atât”, a declarat Andreea Bălan la un moment dat.

Relații din trecut

În 2004, artista l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, lucru ce a alimentat zvonurile potrivit cărora și-ar fi pierdut virginitatea cu acesta, scrie Cancan.

La un moment dat, Andreea Bălan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut dezvăluiri interesante despre viața ei intimă. Artista a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. Andreea și Teo Păcurar s-au logodit, în anul 2005, numai că această relație a durat doar până în 2006.