Apropiații actorului spun că acesta a izbucnit în plâns când a auzit ce spune cântăreața. El a declarat, în lacrimi, contrariul, că își dorește să petreacă mult mai mult timp, însă nu ar fi lăsat de mama fetițelor.

În urma declarațiilor Andreei Bălan de la emisiunea „Acces Direct”, George Burcea a răbufnit de supărare, plângând în fața prietenilor și spunând că artista minte cu desăvârșire.

„Andreea a declarat ca George nu dorește să viziteze fetele mai mult de 1 dată pe săptămână. Adevărul este altul. El ne-a spus nouă altceva. Chiar s-a supărat foarte tare, că era foarte afectat de cele întâmplate. Nouă ne-a spus punctual toate situațiile”, au declarat persoane din anturajul celor doi.

„1. Merg în fiecare weekend la ele. Le gătesc, mă joc, mă plimb, dorm la amiaza și le fac baie seara.
2. I-am cerut fetele și la mine la apartament, dar nu dorește să mi le dea „până când instanță nu decide, nu ți le dau”
3. Ea este cea care cere custodie exclusiva și care mi-a pus condiții acum câteva luni că nu am voie să stau cu fetele decât sub supravegherea ei sau a mamei ei și acum tot ea spune că nu vreau fetele..?

Spune că sta 99% din timp cu fetele, dar în același timp spune că are 2 bone și maica-să plus eu în weekend. Unde-i procentul? I-am cerut să mergem împreună cu fetele undeva, dar nici până astăzi nu a dorit acest lucru”, le-a mărturisit George Burcea apropiaților.

Andreea Bălan se contrazice

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv trebuie să fac în timpul zilei, pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan.

După această declarație, tot ea a fost cea care a zis că are ajutor full time. Astfel, Andreea Bălan s-a contrazis singură în declarații, mizând pe faptul că va fi văzută ca o mamă care își crește singură exclusiv cei doi copii fără tată. „Mă ajută mama. Mama s-a mutat la mine și este tot timpul. Ea se ocupă să le facă ciorbică, să le facă meniul, să mănânce bine și sănătos. Apoi o avem pe Flori, prima bonă, de când s-a născut Ella, care vine de la 08:00 la 15:00 și avem apoi o prietenă bună,

Eli, care vine de la 15:00 la 19:00, iar de la 19:00 sunt eu cu mama. (…) Weekendurile împreună, bineînțeles. Astă-vară am încercat [să meargă] la munte, la mare. Am făcut tot felul de activități ca să-și trăiască copilăria din plin”, a mărturisit artista, potrivit Cancan.