Evenimentul Zilei > Monden > Weekend-ul trecut cu Tiberiu Argint, acum singură! Andreea Bălan aruncă bomba în showbiz
Weekend-ul trecut cu Tiberiu Argint, acum singură! Andreea Bălan aruncă bomba în showbiz

Weekend-ul trecut cu Tiberiu Argint, acum singură! Andreea Bălan aruncă bomba în showbiz

Dacă weekendul trecut se săruta cu foc, în Vama Veche, cu Tiberiu Argint, și dansa în bratele sale până dimineața, iată că, la câteva zile doar, Andreea Bălan e din nou singură.

Cel puțin asta dă vedeta de înțeles pe pagina sa de Facebook, unde, în dreptul „relației”, a trecut că e singură.

Și asta în condițiile în care, sâmbăta trecută, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au intrat într-un club de pe plaja din Vama Veche, ținându-se de mână. Acolo, artista a băut un cocktail, în timp ce partenerul ei a optat pentru puțin vin, anunță cancan.ro.

Apoi, cei doi au dansat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu foc.

„E greu cu unul, d-apoi cu doi!” Ce-a vrut, de fapt, să-i transmită Andreea Bălan lui Burcea

În mai, Andreea Bălan a postat un vlog pe contul ei de Youtube, în care a vorbit despre momentele dificile din familia sa.

Vedeta spunea că îi este greu cu cele două fetițe, deși mama sa s-a mutat la ea ca să o ajute, plus că are și bonă.

„Da, nu este ușor să ai doi copii, trei… E greu cu unul, d-apoi cu doi. Dar, este foarte important să fii pozitiv, să ai ajutor și să accepți ajutor în jurul tău. O am pe mama mea, avem și o bonă care vine dimineața.

Dar, de la ora trei încocolo, sunt doar eu cu mama până seara târziu și este destul de dificil. Mai ales în această pandemie, a trebuit să le găsim tot felul de activități, nemergând la grădiniță Ella. (…).

Dar, este foarte frumos! Eu întotdeauna mi-am dorit doi copii, așa că: mă bucur de ele și le iubesc enorm. Și îmi doresc ca ele să fie sănătoase și fericite”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.

Potrivit celor de la wowbiz, divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea va fi extrem de dificil deoarece artista vrea custodie totală pentru fetiţe.

„Andreea Bălan vrea custodie totală a celor două fetițe și vrea să demonstreze că George Burcea nu este un tată potrivit pentru ele, că a consumat droguri și că are ieșiri discutabile și controversate pe conturile de socializare. Mai mult, pentru că a fost jignită și eforturile făcute de ea în relație, timp de atâția ani, inclusiv cele financiare, au fost considerabile, vrea ca George Burcea să plătească pensie alimentară. Nu are nevoie de banii lui, dar vrea să îl învețe să fie responsabil”, anunță wowbiz.

sursa: cancan.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: