Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan bate șaua să priceapă Burcea: „Mi-aș dori să fie mai des…”
Andreea Bălan bate șaua să priceapă Burcea: „Mi-aș dori să fie mai des…”

Andreea Bălan bate șaua să priceapă Burcea: „Mi-aș dori să fie mai des…”

Cântăreața Andreea Bălan a povestit ce înseamnă pentru ea să fie mamă singură și ce înseamnă să se ocupe de educația celor două fetițe fără ajutorul lui George Burcea.

După despărțirea de fostul soț, George Burcea, Andreea Bălan și-a dedicat viața celor două fetițe pe care le au împreună, Clara și Ella. Artista a povestit cât de dificil i-a fost, după despărțire, să se ocupe de educația acestora, în condițiile în care trebuie să facă față și programului de lucru foarte încărcat.

În acest context, Andreea Bălan și-a exprimat regretul că cele două micuțe nu petrec suficient de mult timp alături de tatăl lor, George Burcea, căruia îi simt foarte mult lipsa.

Deși are foarte puțin timp la dispoziție, Andreea Bălan susține că încearcă să facă tot ce ține de ea pentru ca fetițele să nu ducă lipsă de nimic, mai ales că depind în totalitate de ea.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv trebuie să fac în timpul zilei, pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță.  Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a afirmat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Acces direct”, la care a participat alături de cele două micuțe.

Un nou atac la adresa lui Burcea

Artista a arătat că își petrece o mare parte din timp alături de cele două fetițe și a precizat că și-ar dori ca și George Burcea să-și facă ordine în viață și să-și aranjeze programul de așa natură încât să-și poată petrece mai mult timp cu acestea. Andreea Bălan a spus că și-ar dori ca tatăl să le viziteze mai des deoarece micuțele îi simt lipsa.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a subliniat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea se află în plin proces de divorț, după ce s-au despărțit în urmă cu aproape un an, iar surse apropiate artistei susțin că aceasta ar intenționa să obțină custodia totală pentru cele două fetițe, dar și o majorare a pensiei alimentare pe care o plătește tatăl.

Ludovic Orban anunță măsuri draconice pentru evitarea carantinării Capitalei