Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan o atacă pe iubita fostului ei soț! Ea e de vină că George Burcea…
Andreea Bălan o atacă pe iubita fostului ei soț! Ea e de vină că George Burcea…

Andreea Bălan o atacă pe iubita fostului ei soț! Ea e de vină că George Burcea…

Andreea Bălan crede că noua iubită a fostului ei soț este vinovată pentru faptul că George Burcea a devenit un tată neglijent.

Momente grele pentru o celebră cântăreață din România. Este vorba de Andreea Bălan, care a mărturisit că îi este foarte greu să crească singură cele două fetițe după ce s-a despărțit de actorul George Burcea. Vedeta își revarsă amarul asupra Vivianei Sposub, noua parteneră a fostului ei soț.

Clipe dramatice după divorț

Artista Andreea Bălan a mărturisit că a suferit enorm în urma divorțului de George Burcea. Actorul și-a găsit imediat o nouă parteneră și anume pe Viviana Sposub. Andreea Bălan își critică dur soțul, susținând că după ce a divorțat nu îl mai interesează ce se întâmplă cu cele două fetițe ale lor, Ella și Clara.

Acest lucru a devenit și mai îngrijorător după ce actorul George Burcea a acceptat să fie unul din concurenții serialului Ferma, unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub, cu care a și început o relație. Deoarece actorul nu se îngrijește de cele două fetițe, vedeta își petrece cea mai mare parte a timpului cu ele.

„99% din timp ele sunt cu mine”, a declarat Andreea Bălan în platoul Acces Direct.

Ce crede vedeta despre relația fostului soț

Andreea Bălan este indignată despre modul în care actorul George Burcea își tratează fetițele, pe care le neglijează de când a început relația cu Viviana Sposub. Andreea Bălan mai susține că George Burcea nu se ocupa nici înainte de divorț de educația și creșterea celor două micuțe.

Andreea Bălan spune este o mamă singură care se descurcă tot mai greu ca să le îngrijească pe fetițele ei Ella și Clara. Singura persoană care o sprijină în creșterea fetițelor este mama vedetei. Chiar dacă a mărturisit faptul că este dificil să fie mama singură, ea spune că pentru ea copiii reprezintă prioritatea. Artista mărturisește că reușește să se ocupe și de cariera sa profesională dar și de viața pesonală, potrivit redacția.ro.