Ieșirea uluitoare a Mihaelei Rădulescu. Rușinos, totul a pornit de la mâncare

Ieșirea uluitoare a Mihaelei Rădulescu. Rușinos, totul a pornit de la mâncare

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului „Ferma”, a făcut-o praf pe colega sa de trust, Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea.

Mihaela Rădulescu a reacționat după ce, în cadrul competiției din show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, Viviana a mâncat din mâncarea Giuliei, fără să mai ofere și altora. Viviana Sposub a recunoscut că a greșit, însă Mihaela Rădulescu nu a iertat-o și a ținut să-i reproșeze ceea ce făcut. Se știe că mâncarea este una dintre problemele cu care se confruntă concurenții în cadrul show-ului „Ferma”, astfel că de multe ori apar discuții legate de acest aspect.

„Viviana a mâncat uite așa o farfurie (a arătat cam ce cantitate a fost în vas – n. red.) cu brânza Giuliei și cu zacusca. Și George nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici nimeni. Problema e că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă”, i-a spus Mihaela Rădulescu, așezată la masa din sala principală, avându-i alături pe toți concurenții.

În fața prezentatoarei show-ului și a celorlați colegi, după ce a primit acest reproș, Viviana Sposub s-a bosumflat și a făcut pe victima după ce a luat din mâncare: „Iar eu sunt un om rău?”. Drept urmare, Mihaela Rădulescu a ținut să-i explice unde anume au greșit, ea și iubitul său, actorul George Burcea. De asemenea, i-a atras atenția că nu este corect față de ceilalți concurenți că se eschivează de la sarcinile care îi revin în timpul competiției.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și la Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. «Pe Viviana o doare la bască că mâncarea e a noastră, a tuturor!». Doi: Viviana nu participă la nimic, toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, i-a reproșat Mihaela Rădulescu.

Ulterior, într-o intervenție în cadrul unui testimonial, Viviana Sposub a recunoscut că a greșit și a conștientizat că era normal să fie certată.

„Mi-a scăpat o seară și uite că s-a întâmplat ca Mihaela să mă vadă și uite că am ajuns să fiu certată la masă, de față cu toată lumea”, a explicat Viviana Sposub în cadrul unui testimonial.