Vedeta de televiziune s-a declarat nemulțumită de această problemă pe care o are cu fiul său, Ayan Schwartzenberg, un adolescent de 16 ani, însă nu prea are ce să facă și cum să-l convingă să vorbească limba română. Ayan este un elev bun la școală, pasionat de sport, astfel că nu prea sunt multe lucruri pe care mama sa i le poate reproșa.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu, după cum relatează viva.ro.

Potirvit spuselor mamei sale, Ayan Schwartzenberg urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după finalizarea școlii intenționează să se înscrie la o universitate renumită unde să studieze cibernetica. De altfel, el a reprezentat Franța într-un program derulat de Universitatea Yale, din Statele Unite, unde a participat la o dezbatere pe tema consumului de substanțe interzise și urmările sale la tinerii de vârsta sa.

Ferit de lumina reflectoarelor

Deși se mândrește cu fiul ei, Mihaela Rădulescu nu-și dorește pentru acesta o viață în lumina reflectoarelor și de aceea încearcă să-l țină cât mai de parte de ceea ce presupune lumea mondenă.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, ne-a spus Mihaela Rădulescu

Se pare că Ayan a fost cucerit de o tânără domnișoară și, ca în cazul oricărui adolescent îndrăgostit, aceasta a devenit centrul universului său. El nu mai are ochi pentru nimic altceva, iar gândurile îi zboară doar la aceasta.