Evenimentul Zilei > Monden > Lesko pozează „îmbrăcată” cu o pernă și o ceașcă de cafea. E delir pe Internet. FOTO
Lesko pozează „îmbrăcată” cu o pernă și o ceașcă de cafea. E delir pe Internet. FOTO

Lesko pozează „îmbrăcată” cu o pernă și o ceașcă de cafea. E delir pe Internet. FOTO

Anna Lesko s-a fotografiat aproape goală pe balcon, doar cu o ceașcă de cafea în mână şi o pernă plasată strategic,
Internauții au fost uluiți de apariția de senzație a cântăreței. Imediat după ce s-a trezit, încă somnoroasă, Anna Lesko a avut nevoie de o cafea, pe care a savurat-o pe balconul unui hotel de lux, dar nu oricum, ci complet goală.
”Aceasta este una dintre acele dimineți perfecte, în care te trezești la prânz, scăldată de razele soarelui”, a scris Anna Lesko în dreptul fotografiei.

Ana nu a apărut îmbrăcat într-o lenjerie sexy cum am mai văzut-o, ci complet goală. Imaginea a stârnit imaginația bărbaților și a făcut deliciul tuturor internauților.

Pentru a nu arăta chiar tot, Anna Lesko a folosit două elemente prin care a conferit fotografiei o notă de mister. Pe lângă ceașca de cafea, cântăreața a adăugat în cadru și o pernă, pe care a folosit-o pentru a acoperi părțile intime, mai ales pentru că se observă că nu poartă lenjerie intimă.

Anna Lesko, scandal de proporții la Ferma

Anna Lesko a pornit un conflict de proporții în cadrul emisiunii Ferma, cel care a fost vizat a fost chiar Paul Diaconescu. Acesta a intrat în vizorul artistei pentru că a refuzat să o ajute cu unele mici treburi

„Am să te rog să nu mă ajuți la nimic astăzi. Înnebunesc când un bărbat se plânge. Paul, astăzi am văzut cine ești. Băiatul ăsta nu e bărbat!”, a fost replica Annei după refuzul primit.

Anna Lesko a privit refuzul acestuia ca pe o lipsă de respect, iar de aici conflictul a escaladat rapid. Cântăreața a făcut acuze dure la adresa lui Paul și a încercat să îi convingă pe restul concurenților că actorul nu are ce căuta în Fermă.

Anna Lesko, după cum observaţi, renunțată la haine foarte uşor  când vine vorba de social media. Lasă să înţeleagă că pur și simplu așa a dormit, și a imortalizat momentul. De la balconul hotelului în care s-a trezit, în bătaia razelor de soare, accesorizată cu ochelari de soare și cercei spectaculoși, cântăreața și-a acoperit puțin din tupul său tras parcă prin inel cu un prosop, apoi a ”scăpat” imaginea de nota zece pe Instagram, spre bucuria tuturor, scrie cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News