Întrebarea momentului: George Burcea și Viviana Sposub pun de nuntă?

Întrebarea momentului:  George Burcea și Viviana Sposub pun de nuntă?

Se pare că relația dintre actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și vedeta Pro TV, Viviana Sposub avansează destul de rapid.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, presa mondenă relata despre povestea de iubire pe care o trăiește Andreea Bălan  cu noul ei iubit, Tiberiu Argint, iată că nici fostul soț, George Burcea nu se lasă mai prejos.

După ce i-au surprins pe toți, concurenți și telespectatori, sărutându-se cu Viviana Sposub pe platourile de filmare ale show-ului „Ferma. Orășeni vs. Săteni” se pare că actorul George Burcea este foarte decis să ducă relația la un alt nivel.

De altfel, în timpul show-ului, George Burcea a răspuns cu un „DA” foarte hotărât la o întrebare a lui George Piștereanu care a dorit să afle dacă va oficializa relația cu asistenta de la „Vorbește Lumea”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o discuție purtată la Fermă, George Piștereanu și-a întrebat colegul dacă intenționează să se căsătorească cu Viviana Sposub: „Îți pui pirostriile?” Răspunsul acestuia a fost un „DA” deși a ulterior, cei doi au dat-o pe glumă, George Piștereanu spunând că va dori să vină la nuntă alături de Anna Lesko.

În prezent, cei doi, George și Viviana, petrec destul de mult timp împreună, fapt care i-a făcut pe cei ce îi urmăresc să se întrebe dacă nu cumva s-au mutat împreună. Oricum, dacă este să analizăm ultimele postări de pe rețelele de socializare, chiar dacă nu s-au mutat împreună, probabil că o vor face în curând.

Sâmbătă seara, cam la aceeași oră, cei doi au postat, pe Instagram, câte o fotografie cu „pârjoluțe” încinse în ulei. În dreptul fotografiei sale, George Burcea a scris și un mesaj sugestiv: „Vă pârjolesc!”. Se pare că preparatele au fost pregătite în bucătăra actorului.

Toate acestea par să indice, conform cancan.ro, că cei doi s-au mutat împreună sau că-și petrec mare parte din timp alături.

În aceste condiții apare și o altă întrebare. Viviana le-a cunoscut pe cele două fetițe, Clara Maria și Ella Maya, pe care actorul le are împreună cu fosta sa soție, Andreea Bălan?

Scene de coșmar în România! Adolescent înjunghiat pe stradă

O recunoașteți? E Diva televiziunilor, dar a trecut la munca de jos! Pregătirile de nuntă?