Evenimentul Zilei > Monden > Zi specială pentru George Burcea. Ce mesaj emoționant a postat actorul
Zi specială pentru George Burcea. Ce mesaj emoționant a postat actorul

Zi specială pentru George Burcea. Ce mesaj emoționant a postat actorul

Pentru actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, ziua de 1 octombrie are o semnificație deosebită și a ținut să marcheze acest lucru.

Pe 1 octombrie, George Burcea are foarte multe motive să sărbătorească, dat fiind că este ziua de naștere a mamei sale. În acest an, el a ținut să o marcheze printr-un mesaj emoționant pe care l-a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

În ciuda scandalurilor de familie care i-au marcat viața, încă din copilărie, sau poate tocmai de aceea, George Burcea a rămas foarte apropiat de mama sa. Drept urmare, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, actorul a postat, atât pe contul său de Instagram, cât și pe  cel de Facebook, fotografii cu el și mam asa, dar și mesaje în care își exprimă dragostea față de ea, mai ales într-o zi atât de specială.

„Ea este Georgeta, mama mea. A iubit, a zâmbit, a alergat de fericire, a alergat de teama, a fost rãnitã, a fost lovitã, iar peste toate acestea, ca un cadou neasteptat de la doamna viatã, un cancer mamar si-a facut aparitia în 2015. L-a învins. Le-a invins pe toate, iar astazi imi zambeste. Voi lansa romanul si voi face si filmul despre tine. Iti promit La multi ani, Maman. All luv for ya”, a scris actorul pe contul ău de Facebook.

Fostul soț al Andreei bălan, George Burcea a făcut o postare despre mama sa și pe contul de Instagram, prezentând, pes curt, suferințele pe care aceasta le-a îndurat din cauza soțului agresiv.

„A învins frica, bătăile soțului, suferința, un cancer, iar astăzi zâmbește pentru noi. La mulți ani, Maman” a scris actorul, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

Până în prezent, când a făcut aceste postări, George Burcea s-a arătat foarte discret în legătură cu familia sa. Până la aceste mesaje, el a evitat să-și expună mama în public, ținând-o departe de scandalurile în care a fost implicat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.