Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan i-a copt-o rău lui George Burcea! Mare scandal la Ferma
Andreea Bălan i-a copt-o rău lui George Burcea! Mare scandal la Ferma

Andreea Bălan i-a copt-o rău lui George Burcea! Mare scandal la Ferma

Telenovela dintre Andreea Bălan şi George Burcea, care se luptă în instanţă după ce au divorţat, încă nu s-a terminat, iar în prim-plan apare reality show-ul Ferma.

În emisiunea difuzată la Pro Tv a ajuns şi Andreea Antonescu, cea mai bună prietenă a Andreei Bălan încă de pe vremea când ele cântau în trupa Andre.

Cântăreaţa a precizat într-un interviu pentru click.ro că nu are cum să lege o prietenie cu actorul după cele întâmplate între ele şi Andreea Bălan.

De când a ajuns Antonescu în show?

„Filmările pentru această emisiune au început pe 5 august, cu o lună înainte de premiera la televizor. Andreea Antonescu a intrat în show după două, trei săptămâni.

Practic, ea este acolo de mai bine de o lună. A trecut și ea prin același protocol ca restul colegilor, adică i s-a făcut testul Covid-19, a stat trei, patru zile în izolare la un hotel, până la venirea rezultatului, iar de acolo a fost dusă direct în Fermă”, au spus din Pro Tv pentru click.ro

Andreea Antonescu s-a ferit cât a putut

„A fost greu să țin ascuns acest secret, înainte de a intra în Fermă le spuneam tuturor că o perioadă voi fi plecată, fără acces la telefon.

Și a fost greu deoarece toată lumea mă știe o persoană deschisă, care povestește ceea ce face. I-am cam pus pe jar.

Cred că unii m-au bănuit că aș fugi pe undeva, ceea ce nu era cazul. Doar mama, fiica mea și o bună prietenă au știut secretul”, a declarat artista pentru click.ro.

Antonescu vs. Burcea la Ferma

Revenind la fostul soţ al prietenei sale, Andreea Antonescu a răspuns întrebărilor care vizau felul în care ea va interacţiona cu George Burcea.

„click.ro: Vei sta în aceeași casă cu George Burcea, cel de care Andreea Bălan, cea mai bună prietenă a ta, urmează să divorțeze. Cum situația dintre ei nu e bună, cum te vei poziționa tu față de el?

Andreea Antonescu: Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei.

Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam.

În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri.

Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea!

Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a spus cântăreaţa pentru click.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.