Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan încă afectată de despărțire. Reproșurile sunt de data aceasta cântate
Andreea Bălan încă afectată de despărțire. Reproșurile sunt de data aceasta cântate

Andreea Bălan încă afectată de despărțire. Reproșurile sunt de data aceasta cântate

Andreea Bălan nu este chiar indiferentă la ce face soțul său. Mai mult se poate spune că vedeta își dozează aparițiile publice în funcție de ce mai e nou în viața lui Burcea.

Astfel că, în timp ce acesta ar fi bifat o escapadă romantică pe litoralul românesc (unde e cam frig, totuși, în perioada aceasta), alături de Viviana Sposub, Andreea Bălan a mai lansat o piesă.

Una de dragoste, în care vorbește despre cum e să găsești dragostea adevărată. Cea pe care ea nu a cunoscut-o, pare-se, alături de actorul cu care a făcut două fetițe superbe și de care a divorțat în final.

„Dragilor, în prag de toamnă, pun în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc.   „Poveste de toamnă” este aici pentru voi si redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său, începută sau ajunsă la final. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea”, a anunțat Andreea Bălan, marți.

Andreea dă iar „din casă”?

Și, așa cum ne-am obișnuit și din textele ultimelor piese care au urmat divorțului, blonda nu se sfiește să dea „din casă” și să puncteze detalii.

În refren pare că vorbește despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut fostul soț în ultima perioadă a relației lor, și despre care, de altfel, s-a pronunțat și public, în interviuri: „Poveste de toamnă despre tine și ea / Tu n-ai crezut când îți spunea, voi pleca / Și iar te pierzi printre pahare de vin / Că n-ai iubit dacă nu doare puțin”.

Muzica și versurile piesei sunt semnate de  Ionut Bacula (Papu) și Vlad Manolache. Vedeta apare într-o ținută albă cu buricul la vedere, iar în finalul videoclipului își strânge în brațe cele două fetițe, Ella și Clara, scrie retetesivedete.ro.

În plin proces de divorţ, Andreea Bălan trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi formează de câteva luni, un cuplu.

Și George Burcea se pare că și-a găsit alinarea

Femeia despre care se spune că are cel mai frumos bust din showbizul românesc s-a sărutat pasional cu fostul soț al Andreei Bălan, în serialul „Ferma. Orășeni versus săteni”,  difuzat de Pro TV. Acest moment pasional filmat între actorul George Burcea și bruneta celebră Viviana Sposub, concurenți ai serialui, continuă să stârnească reacții în mediul online.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: