Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură devastatoare pentru George Burcea! Andreei Bălan l-a lucrat ca la carte
Lovitură devastatoare pentru George Burcea! Andreei Bălan l-a lucrat ca la carte

Lovitură devastatoare pentru George Burcea! Andreei Bălan l-a lucrat ca la carte

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează deja un cuplu solid, iar relația lor este foarte aproape de cel mai important „upgrade”.

Cei doi amorezi au fost surprinși de paparazzi la o terasă din cartierul bucureștean Aviatorilor și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Andreea Bălan și George Burcea au dinamitat showbiz-ul românesc, după despărțirea lor care va fi urmată de divorț, iar cântăreața și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. De partea cealaltă, George Burcea pare că a început o aventură cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, de la Pro TV.

De altfel, Andreea chiar puncta la capitolul iubire că este foarte fericită în relația pe care o are cu Tiberiu, notează Cancan.ro. „Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, erau vorbele frumoase ale Andreei. Potrivit imaginilor realizate de paparazzi Cancan, artista și Tiberiu s-au purtat ca un cuplu existent de când lumea și pământul.

Urmează nunta?

Andreea și Tiberiu au ajuns la „Trattoria Verdi” din zona Aviatorilor, unde au avut multe de povestit. Și înainte de a lua masa, și în timpul ei, și după. „Înlocuitorul” lui George Burcea a fost galant cu iubita lui, a vorbit puțin, așa, de introducere, apoi a lăsat-o pe ea să continue subiectul. Pesemne a fost unul spumos, de vreme ce Andreea nu contenea să vorbească și, în același timp, să gesticuleze des. A și râs pe alocuri, timp în care a mai luat câteva guri din desertul aromat pe care-l comandase. FOTO AICI

Tiberiu a ascultat-o interesat, dar nu a putut „pasa” un mesaj pe telefon și, fără să se ferească, a butonat puțin în timp ce Andreea continua să povestească. Apoi, s-a reorientat către cântăreață. Și-a aprins o țigară, din care a tras mai rar, parcă pentru a o proteja de prea mult fum. Au și bătut palma, la un moment dat! A durat ceva ieșirea în văzul lumii a celor doi, dar a meritat.

Ambii s-au simțit excelent și, mai mult decât atât, nimeni nu mai are acum să-și dea cu presupusul în privința relației. Care, se pare, se îndreaptă către altar, dar, cu siguranță, după ce se va finaliza divorțul artistei de George Burcea, conform sursei citate.