Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea a umilit-o pe Andreea Bălan la Ferma. Ce a spus în direct
George Burcea a umilit-o pe Andreea Bălan la Ferma. Ce a spus în direct

George Burcea a umilit-o pe Andreea Bălan la Ferma. Ce a spus în direct

Disputa dintre George Burcea și fosta sa soție, Andreea Bălan, a ajuns și în platourile show-ului de televiziune „Ferma” difuzată pe Pro TV, în care actorul apare alături de alți 15 concurenți.

George Burcea a povestit, în emisiune, că Andreea Bălan, cu care se află în divorț de câteva luni, vrea custodia totală pentru cele două fetițe pe care le au împreună. În ediția din această seară, marți, 22 septembrie, spectatorii vor avea prilejul să afle noi detalii și picanterii despre divorțul celor doi.

„Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, a povestit actorul, conform ferma.protv.ro.

În cea de-a treia săptămână a show-ului, participanții la șhow vor trebui să treacă prin noi încercări care vor face show-ul mult mai interesant pentru cei din fața televizoarelor. Pe măsură ce competiția avansează, probele devin din ce în ce mai solicitante, iar acest lucru va pune o presiune și mai mare asupra concurenților. Aceștia vor fi din ce în ce mai obosiți, mai stresați și mai vulnerabili.

George Burcea și Andreea Bălan au luat decizia de a divorța în urmă cu câteva luni.

Într-un interviu acordat revistei VIVA, în luna iunie, Andreea Bălan confirma că dorește custodia exclusivă pentru cele două fetițe ale lor, Ella și Clara. Artista se arăta, dispusă, la acel moment să discute aceste aspecte împreună cu fostul soț, astfel încât să ajungă la un acord în legătură cu cele două fetițe.

„Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. (…) Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el”, spunea la vremea respectivă Andreea Bălan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: