Evenimentul Zilei > Monden > Momente sfâșietoare pentru Andreea Bălan. Noapte albă în „palat”. I-a stat inima în loc
Momente sfâșietoare pentru Andreea Bălan. Noapte albă în „palat”. I-a stat inima în loc

Momente sfâșietoare pentru Andreea Bălan. Noapte albă în „palat”. I-a stat inima în loc

Noaptea trecută, Andreea Bălan a trecut prin momente de coșmar după ce una dintre fetele ei s-a îmbolnăvit.

Andreea Bălan a stat trează toată noaptea pentru a avea grijă de micuța Clara. Îndrăgita artistă a postat pe Instastory câteva imagini cu cele două fete ale sale. După ce au văzut fotografiile, fanii au intrat în panică, dorind să afle cât mai repede ce a pățit Clara.

Spre dimineață, artista a postat o altă imagine în care a dezvăluit că micuța sa prințesă este răcită.

Clara, în vârstă de un an și șase luni, fata cea mică a Andrei Bălan și a lui George Burcea, a „prins” o răceală, iar boala a ținut-o trează toată noaptea, aceasta simțindu-se destul de rău. După ce mama sa i-a făcut aerosoli și i-a dat mai multe medicamente, micuța Clara a adormit, în zori, lângă surioara ei, scrie Cancan.

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint

După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan părea că dorește să petreacă niște timp singură și să se bucure împreună cu cele două fetițe ale sale.

Cu toate acestea, zicala „Iubirea vine când te aștepți mai puțin, de unde te aștepți cel mai puțin” pare că se aplică perfect în cazul frumoasei artiste.

Planurile de „solitudine” i-au fost date peste cap de Tiberiu Argint, bărbatul în brațele căruia Andreea Bălan și-a regăsit liniștea și alienarea.

Cei doi sunt împreună de 3 luni de zile, iar relația lor pare că merge ca pe roate. Drept dovadă, cei doi îndrăgostiți au lăsat totul baltă și au fugit într-o vacanță, în Bulgaria.

Cu toate că Andreea Bălan adoră să planifice vacanțele până la cel mai mic detaliu, Tiberiu Argint i-a făcut o surpriză de zile mari și s-a ocupat singur de toate aspectele pentru ca cei doi să aibă o vacanță de vis în Bulgaria.

Celebra artistă și Tiberiu Argint s-au cazat într-o stațiune de lux din Bulgaria și se distrează așa cum se cuvine. Ba mai mult, Andreea Bălan este tratată regește, iubitul său făcând-i toate poftele.

Mai în glumă, mai în serios, Andreea Bălan și Tiberiu Argint le-au zis tuturor apropiaților că pleacă în luna de miere, semn că cei doi au planuri serioase în ceea ce privește viitorul.

„Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile” au declarat apropiații celor doi.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: