Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă, după ce s-a plâns că muncește prea mult

Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă, după ce s-a plâns că muncește prea mult

Viviana Sposub, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, a rămas fără loc de muncă după ce a cerut o mărire de salariu și s-a plâns că muncește prea mult.

Co-prezentatoarea Viviana Sposub de la Pro TV a fost dată afară de la postul de televiziune unde lucra, după ce a cerut o mărire de salariu și s-a plâns că lucrează mult prea mult și are nevoie de zile libere. Inițial, prezentatoarei i s-a transmis că lucrurile vor decurge bine în ceea ce o privește, însă nu a fost să fie.

Viviana Sposub a plecat de la Pro TV

Prezentatoarea Viviana Sposub a profitat de faptul că Adela Popescu este însărcinată și a cerut superiorilor ei o mărire de salariu. Surse susțin, însă, că femeia ar fi cerut mai mulți bani decât ar fi meritat și nu s-a mulțumit doar cu atât. Pentru că a considerat că muncește mult prea mult, prezentatoarea a cerut zile libere.

Aici intervine și povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea - unele voci susțin că prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea dorea să petreacă mai mult timp cu iubitul ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși i s-a promis, inițial, că lucrurilor vor fi organizate bine pentru prezentatoarea TV, șefii Pro TV au decis să încheie contractul cu jurnalista. „De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, spunea Cove după ce Francisca a preluat emisiunea Vivianei.

George Burcea îi este alături Vivianei

Viviana Sposub este într-o relație cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut în urma participării sale la show-ul „Ferma”. Iubitul prezentatoarei a transmis că îi este alături chiar și dacă face decizii mai puțin bune.

„Pentru mine, Viviana este o puternică și o luptătoare, mai ales privind de cum a venit ea în Fermă, cum am văzut-o eu pentru prima oară – Viviana pe care nu o cunoșteam, atunci o văzusem pentru prima oară în viața mea, cum am văzut-o în primul episod și cum am lăsat-o eu, după opt episoade. Mie mi se pare și susțin în continuare această teorie: că este mai puternică, mai învingătoare, este mai luptătoare, are mai multă energie și are mai multă încredere în ea. Pentru că este foarte important ca partenerului să-i oferi încredere indiferent dacă face un lucru bun sau mai puțin bun”, spunea George Burcea, conform bzi.ro.