Evenimentul Zilei > Social > Pro Tv înregimentează o nouă vedetă. Cine este și ce emisiune va prezenta
Pro Tv înregimentează o nouă vedetă. Cine este și ce emisiune va prezenta

Pro Tv înregimentează o nouă vedetă. Cine este și ce emisiune va prezenta

 Emisiunea „Întrebarea mesei rotunde” de la Pro Tv Plus va fi prezentată, de săptămâna viitoare de cunoscutul actor Marius Manole. Show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și provocări, revine cu un nou sezon.

Pro Tv înregimentează o nouă vedetă. El preia ștafeta de la Alex Daragiu, care va prezenta în continuare emisiunea Trending Review, tot pe Pro TV Plus.

„Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”

„Întrebarea mesei rotunde” revine pe ecrane cu un sezon nou pe Pro TV Plus în fiecare fiecare miercuri.  Aceasta este o emisiune în care invitații răspund unor întrebări și în care mânâncă tot felul de preparate.

„Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simțeam că nu pot face două lucruri… la fel de bine. După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu! :)) Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, a afirmat Daragiu.

Marius Manole recunoaște că e o experiență. Ce spune despre felurile de mâncare

Încântat de noua provocare, Marius Manole admite că nu a mai făcut niciodată așa ceva. „Nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”, a spus el.

Gândindu-se la invitații pe care îi va avea, are o singură așteptare „să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”. Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune „nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.

Ultima ediție a emisiunii Întrebarea mesei rotunde prezentată de Alex Dragu va avea loc astăzi, iar de miercurea viitoare, Marius Manole își va surprinde invitații și telespectatorii, scrie Capital.

Pro Tv înregimentează o nouă vedetă. Ca actor, Marius Manole a apărut în serialul Vlad, dar l-a „jucat” și pe Pere Fouras, bătrânul din Fort Boyard, emisiune difuzată tot la Pro TV.