Evenimentul Zilei > Monden > Ruptură la Pro TV. Vedeta a anunțat că a fost dată afară. „Nu o să ne mai întâlnim”
Ruptură la Pro TV. Vedeta a anunțat că a fost dată afară. „Nu o să ne mai întâlnim”

Ruptură la Pro TV. Vedeta a anunțat că a fost dată afară. „Nu o să ne mai întâlnim”

PRO TV a decis să îi rupă contractul prezentatoarei TV. Medic nutriționist la bază, Mihaela Bilic a câștigat notorietate datorită prezenței sale în studiourile Pro TV, unde a prezentat Arena Bucătarilor.

Mihaela Bilic a anunțat pe pagina personală de Facebook că producătorii emisiunii Arena Bucătarilor au decis să îi rezilieze contractul.

Nutriționistul a precizat că nimeni nu a anunțat-o ce stă în spatele acestei hotărâri bruște, la care nu se aștepta.

S-a rupt lanțul de iubire😳💔

Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi😔 Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”. Noul sezon va debuta într-o altă formulă🤓 nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu😂 Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea, cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație… așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul🤔🙃

Mihaela Bilic despre Pro TV: „O experiență extraordinară”

Probabil puțini știu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producție Protv, ci o emisiune creată/finanțată de Selgros, difuzată cu mulți ani în urmă la Kanal D și apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experiență extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiționat de publicitate, unic pe piața românească. Nu am crezut că un medic nutriționist poate să-și găsească locul într-o bucătărie și să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepție care se găteau acolo.

Însă “rețeta” s-a dovedit a fi o reușită!🤩

Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezență mi-a lipsit mult anul trecut😢 Acum a venit rândul meu să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și să vă spun la revedere, cu speranța că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puțin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua🤗”, este mesajul postat de Mihaela Bilic pe Facebook.