Evenimentul Zilei > Politica > Cum se descurcă Dăncilă după ce conducerea PSD a scos-o din joc. De unde vin banii
Cum se descurcă Dăncilă după ce conducerea PSD a scos-o din joc. De unde vin banii

Cum se descurcă Dăncilă după ce conducerea PSD a scos-o din joc. De unde vin banii

Viorica Dăncilă lucrează în sectorul privat. Cu toate că încă este membru PSD, fostul premier al României a fost nevoită să se descurce pe cont propriu. Dăncilă nu este susținută de nimeni în partidul social-democrat.

Cu toate că încă este membru PSD, Viorica Dăncilă, fostul premier al României, nu a mai obținut nicio funcție publică, iar în prezent lucrează în sectorul privat.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Aleph News, Viorica Dăncilă a mărturisit că nu este șomeră și acordă consultanță mai multor firme private. Aceasta a mai mărturisit că a ajuns să stea pe margine pentru că așa i-a impus actuala conducere a partidului.

„Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în București, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie.

Am rămas membru de partid pentru că voi rămâne social democrată. Nu activez în nicio organizaţie pentru că ceea ce s-a întîmplat după alegerile prezidenţiale m-a dezamăgit foarte mult şi m-a făcut să stau pe margine, nu pentru că mi-aş fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuala conducere (a PSD)”.

Viorica Dăncilă lucrează în sectorul privat. Înțepături pentru Marcel Ciolacu și Paul Stănescu

Fostul candidat PSD la alegerile prezidențiale a făcut o serie de comentarii despre actuala conducere a PSD.

„M-am gândit la schimbări în cadrul PSD. Să ştiţi că nu este totul la voia întâmplării. Tot ceea ce am spus sper că va conduce la reacţia oamenilor din teritoriu, oameni pentru care alţii au hotărât fără să-i întrebe, vor conduce la o schimbare de atitudine în PSD şi o schimbare a conducerii PSD, pe care o consider o conducere foarte slabă, o conducere care nu ştie să facă opoziţie sau nu vrea să facă opoziţie, o conducere care s-a bazat ascensiunea în aceste funcţii, mă refer la Marcel Ciolacu şi la Paul Stănescu, pe trădare şi pe a da jos propriul guvern.

L-au acuzat foarte mult pe Liviu Dragnea. Că a dat jos două guverne, este adevărat, nu trebuia făcut acest lucru, dar Liviu Dragnea a ieşit public şi a spus că Guvernul Grindeanu trebuie să pice, Guvernul Tudose trebuie să pice.

Acum, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au făcut acest lucru, dar nu au avut curajul să iasă în faţă şi să spună aceste lucruri şi au lucrat aşa cum ştiu ei mai bine, cu multă laşitate, dar cu foarte multă implicare pentru a obţine aceste funcţii.

Eu sper ca în PSD să nu mai avem yesmani, care sunt de acord întotdeauna cu ceea ce spune şeful şi ca fiecare organizaţie să-şi impună punctul de vedere pentru că anumite decizii schimbă traiectoria unui partid şi, de ce nu, traiectoria unei ţări”, a spus Viorica Dăncilă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.