Evenimentul Zilei > Monden > Victor Slav nu a cedat! A dat statul în judecată, după un control al polițiștilor
Victor Slav nu a cedat! A dat statul în judecată, după un control al polițiștilor

Victor Slav nu a cedat! A dat statul în judecată, după un control al polițiștilor

Victor Slav s-a hotărât să dea statul în judecată, după ce agenții de la Rutieră l-au acuzat că s-ar fi drogat.

Poliția Rutieră i-a deschis lui Victor Slav un dosar de consum de sutpefiante, dar fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a îndreptat „armele” către statul român. Chiar dacă și-a recăpătat permisul de conducere, Victor Slav a decis să obțină în distanță despăgubiri uriașe.

În toamna anului trecut, Victor a fost oprit de oamenii legi, la un control de rutină, pe Autostrada 3 București-Ploiești. După ce l-au verificat cu aparatul „Drug-Test”, acesta a indicat că el ar fi consumat canabis, fapt pentru care polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său.

Cerința vedetei: să i se repare prejudiciul

Susținând ferm că nu a consumat niciun fel de substanță, Victor Slav a decis să ia poziție în fața polițiștilor. După multe luni de „luptă” acerbă, Victor Slav a reușit să demonstreze că „Drug Test-ul” a avut un rezultat eronat în cazul lui.

Potrivit Cancan.ro, în urmă cu câteva zile, Victor Slav a înregistrat, pe rolul Tribunalului București, împotriva statului român, prin Ministerul Finanțelor, o acțiune de reparare a prejudiciului provocat de erorile judiciare .

După cum ne-au precizat mai multe surse din anturajul fostului prezentator de la Kanal D, Victor Slav intenționează să ceară daune materiale colosale, de ordinul miilor de euro.

„Victor a fost ferm convins că rezultatul este eronat. El nu a consumat substanțele indicate de acel test. A reușit să demonstreze acest lucru și acum și-a recăpătat permisul de conducere. A fost acuzat pe nedrept”, a devăzvăluit un apropiat al vedetei.

Și-a achiziționat un bolid de lux

Chiar dacă nu mai activează, pentru moment, în televiziune, Victor Slav nu se poate plânge. Fără vreun proiect de emisiune, el s-a reorientat rapid. Împreună cu Cătălin Cazacu, Victor Slav asigura atmosfera la diverse evenimente, petreceri și nunți. Iar distracția ajungea la cote maxime la fiecare eveniment. Pandemia de coronavirus i-a dat însă planurile peste cap.

Victor Slav a devenit din nou… șomer! Însă… unul de lux. Nu de alta, dar prezentatorul TV și-a achiziționat recent un bolid de lux. Victor Slav este mândrul posesor al unui autoturism marca Audi. Este vorba despre modelul A5 Sportback, albastru. Pentru mașină, luată la mâna a doua ce-i drept, el ar fi scos din buzunar aproximativ 40.000 de euro, notează sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: