Astfel, în Capitală, traficul rutier va fi deviat sau restricționat, parțial, ca urmare a lucrărilor la infrastructura rutieră, după cum urmează.

– Şos. Pantelimon – Cora;
– Şos. Panduri – Str. Dr. Bagdasar;
– Drumul Taberei – Str. Braşov;
– Spl. Independenţei, mai multe puncte de lucru;
– Str. Fabrica de Glucoză – lucrări de supralărgire;
– Bd. Decebal, tronsonul cuprins între Str. Dristorului şi Piaţa Muncii;
– Stadionul Naţional Arcul de Triumf, breteaua destinată virajului la dreapta de pe Str. Alexandru Constantinescu pe Bd. Mărăşti;
– Str. Doamna Ghica – Şos. Colentina – lucrări realizare pasaj rutier.
Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate.

Accidente rutiere

În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 6 accidente rutiere, soldate cu 7 persoane rănite uşor.

Județul Vâlcea: restricții de circulație pe DN7

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 214 – 219, pe raza localităţilor Călineşti şi Tuţuleşti, judeţul Vâlcea, se aplică pe partea carosabilă marcaj axial şi lateral. Traficul rutier se va desfăşura îngreunat pe ambele sensuri.

De asemenea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, între kilometrii 238+600 de metri – 238+800 de metri, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de montare a parapetului de beton. Circulaţia rutieră se va desfăşura pe jumătate de cale, dirijată de piloţi de circulaţie, în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.