Victor Slav are o nouă iubită, Ella, o blondă despre care nu se cunosc foarte multe amănunte. Conform cancan.ro. fata lucrează ca hostess la o terasă de pe malul Dâmboviței. Cei doi au fost surprinși la cumpărături și era de așteptat ca Bianca Drăgușanu să reacționeze la vederea acestei știri. Fosta soție a lui Victor Slav a postat un mesaj pacifist pe contul de Facebook. Ea a scris că lucrurile au revenit pe făgașul normal și abia așteaptă să dea ochii cu cei doi.

„💝Sunt fericită ca lucrurile revin la normal și aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim! Pâna atunci profită de reducerile lunii mai!”, a scris Bianca Drăgușanu. Fostul model are o fetiță, Sofia, împreună cu Victor Slav, fostul ei soț.

După despărțire, cei doi au stabilit cum vor fi împărțite cheltuielile necesare pentru creșterea copilului. „Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, scria cancan.ro, având la bază o sursă apropiată de Bainca Drăgușanu și Victor Slav.

Cei doi au rămas în relații amiabile, dovadă și declarația făcută de Bianca după despărțire. „Până în momentul de față, am avut un singur bărbat în viața mea, care se numește Victor Slav și care este tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe. Unele plăcute, unele mai puțin plăcute, unele de la care am avut ce învăța.

Nimic nu este întâmplător din viață. Toți oamenii pe care Dumnezeu mi-i trimite, mi-i trimite cu un scop. Planul meu cu Victor mi-a reușit. Singurul plan care mi-a reușit! El este un bărbat extraordinar, nu am nimic ce să-i reproșez.”