Evenimentul Zilei > Sport > Vești foarte proaste pentru Gică Hagi. Nu are nicio șansă dacă intră în acest joc
Vești foarte proaste pentru Gică Hagi. Nu are nicio șansă dacă intră în acest joc

Vești foarte proaste pentru Gică Hagi. Nu are nicio șansă dacă intră în acest joc

„Regele” este creditat cu șanse foarte mici dacă va dori să candideze.

Răzvan Burleanu se află la al doilea mandat în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal și mulți oameni din fenomen cred că el va fi de neclintit și la alegerile următoare, organizate în 2022. Livian Hotico, delegat de joc în județul Timiș, este de părere că nici Gheorghe Hagi nu ar putea să ajungă șef la „Casa Fotbalului”, dacă ar vrea să candideze împotriva lui Burleanu. Oficialul a și explicat de ce .

„Nici Hagi nu are nicio șansă în condițiile actuale, nici Gică Popescu și nici Lupescu nu au avut deși nu erau niște neica nimeni. Singura șansă să se schimbe ceva este să se facă o curățenie în toate AJF-urile.

Oamenii corecți poate ar putea fi sensibilizați de personalități ca Hagi, Popescu, dar cei direct interesați să își umple buzunarele nu, pentru ei nu contează. Sunt foarte mulți trimiși să descopere talente în țară, dar câte au ieșit la iveală în ultimii 6 ani? Acești oameni îi trag de mânecă pe cei cu care se întâlnesc și le spun de partea cui trebuie să fie”, a spus Hotico pentru realitateasportiva.net.

„Există echipe afiliate pe genunchi”

El a dat detalii despre cum funcționează sistemul fotbalului românesc. „Există echipe afiliate pe genunchi care sunt stimulate financiar. Iar oamenii nu au uitat să le mulțumească cu votul lor celor care au fost darnici cu ei. De exemplu la Timiș, președintele de AJF a votat cum a vrut el, nu a întrebat membrii afiliați pe cine ar dori președinte la FRF.

Cunosc omul, cunosc stilul, cunosc procedurile. A făcut presiuni asupra cluburilor de Liga 2 și Liga 3 din județ să voteze cu Burleanu în urmă cu doi ani. Doar 3 l-au ales atunci pe Lupescu. Le-a propus ajutor, sprijin, sunt chestiuni pe care le face de obicei. Dacă justiția va fi corectă va fi cutremur aici în Timiș și acesta va fi primul element care va genera principiul dominoului.”