Evenimentul Zilei > Social > Vești bune pentru ultilizatorii WhatsApp. Funcția care te scapă de o povară
Vești bune pentru ultilizatorii WhatsApp. Funcția care te scapă de o povară

Vești bune pentru ultilizatorii WhatsApp. Funcția care te scapă de o povară

Utilizatorilor WhatsApp li se pregătește o surpriză. Acest lucru va fi posibil după ce noua funcție la care lucrează WhatsApp va fi finalizată.

WhatsApp va dispune de o nouă funcție. Este vorba de opțiunea de a le oferi utilizatorilor posibilitatea ștergerii pozelor şi clipurilor din telefonul altcuiva, după ce destinatarul le-a văzut o dată.

Utilizatori vor putea șterge automat o imagine, un videoclip sau un GÎF după ce contactele lor au văzut-o. Acest lucru va fi posibil după ce noua funcție la care lucrează WhatsApp va fi finalizată.

Fără telefon, WhatsApp nu poate fi folosit şi pe alte dispozitive

Contul de WhatsApp va putea fi folosit pe mai multe dispozitive, scutind astfel utilizatorul de nevoia conectării prin intermediul telefonului atunci când acesta vrea să-l acceseze de pe PC sau tabletă. .

Inginerii companiei lucrează la acest lucru şi se pare că WhatsApp va intra în rândul serviciilor de WhatsApp moderne, care au aplicaţii native pe toate platformele majore. WhatsApp, care avea două miliarde de utilizatori în februarie, de când datează ultima numărătoare oficială, s-a concentrat în ultima vreme pe limitarea transmiterii informaţiilor false prin adăugarea mai multor limitări în ceea ce priveşte forward-ul mesajelor pe grupurile de discuţii.

Până acum nu a fost încă programată o dată de lansare a noi funcții

WABetaInfo, experți independenți ai WhatsApp, sunt cei care dezvoltă funcția Expiring Media  Aceasta dă posibilitatea de a șterge suporturile media după ce destinatarul le-a văzut o dată și a ieșit din chat. Expiring Media ar trebui să fie instalată pe WhatsApp beta pentru versiunea Android 2.20.2011, care este în prezent „în curs de dezvoltare”.

„WhatsApp tocmai a prezentat o nouă actualizare prin intermediul programului beta Google Play, aducând versiunea la 2.20.201.1”, a transmis WABetaInfo.

„Când utilizatorul decide să trimită un suport media care expiră – imagini, videoclipuri și GÎF-uri, acesta va dispărea în telefonul destinatarului, după ce va părăși chatul”, scrie Daily Mail.

Odată activată, utilizatorilor WhatsApp li se va oferi opțiunea de a trimite conținut media care expiră atingând un nou buton numit Expirare care ar urma să se afle lângă caseta de mesaj. „După atingerea butonului, funcția va fi activată pentru media selectată”, spune WABetaInfo, potrivit romaniatv.net.