Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri despre consultanții lui Nicușor Dan. Legătura cu Dăncilă și un oligarh fugar
Dezvăluiri despre consultanții lui Nicușor Dan. Legătura cu Dăncilă și un oligarh fugar

Dezvăluiri despre consultanții lui Nicușor Dan. Legătura cu Dăncilă și un oligarh fugar

Noul primar general, Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR - PLUS, a împărțit aceeași consultanți politici cu fostul oligarh moldovean Vlad Plahotniuc și cu Viorica Dăncilă.

Noul primar al Municipiului București, Nicușor Dan, ales la scrutinul din 27 septembrie, a fost consiliat în campania electorală de aceeași echipă de consultanți care i-au sfătuit, în trecut, pe Vlad Plahotniuc și pe Viorica Dăncilă. Este vorba de echipa lui Răzvan Săndulescu, fondatorul Kensington Communication, soțul Simonei Gherghe, fostă colegă cu Gabriela Firea la Antena 1.

Informația a fost prezentată de jurnalistul Victor Ciutacu pe contul său de Facebook, conform Flux 24. Pentru a-și susține afirmațiile, acesta a postat și o fotografie în care apare consultantul politic.

„Faceți cunoștință cu foștii consultanți ai lu’ Plahotniuc. Și, ulterior, ai lu’ Dăncilă. Și, în proaspăt încheiata campanie electorală, ai lu’ Nicușor. Unul dintre ei, soț al domnisoarei de onoare a lu’ Firea, colegă de CD cu ex-primărița. Celălalt, fost consilier al lu’ Băsescu. Vă urez o seară excepțională. P.S. Poate vă spun mâine și cine a fost peste ei. Mă mai gândesc”, a scris Victor Ciutacu în postarea sa de pe Facebook.

Potrivit prezentării oficiale, Răzvan Săndulescu este fost jurnalist, trainer de comunicare politică și consultant politic care și-a început cariera în anul 2000. În perioada 2000 – 2002 el a fost consiler al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002 și 2004 a coordonat departamentul de PR al PNL.
Ulterior, Răzvan Săndulescu a fost membru în staff-ul de campanie al candidatului la Președinție, Traian Băsescu, la alegerile din 2004.

Potrivit celor arătate de Victor Ciutacu, el l-ar fi consiliat și pe controversatul om de afaceri moldovean Vlad Plahotniuc, care a fost acuzat că ţinea sub control principalele instituţii ale statului din Republica Moldova.

Vlad Plahotniuc a fugit din Republica Moldova, în urmă cu câțiva ani, ca să scape de arestare, după ce guvernul condus de Pavel Filip, pe care îl controla, şi-a anunţat demisia. El a fost dat în urmărire internaţională şi interstatală de către Centrul Naţional Anticorupţie din Chişinău.

Bomba serii! Manevra PSD pentru păstrarea Primăriei Capitalei. Urmează marele anunț

PSD mai primește o lovitură. Important lider, condamnat la pușcărie pentru o femeie