Evenimentul Zilei > Sport > Veste șoc pentru suporterii lui United. Ronaldo vrea să plece de la echipă
Veste șoc pentru suporterii lui United. Ronaldo vrea să plece de la echipă

Veste șoc pentru suporterii lui United. Ronaldo vrea să plece de la echipă

Veste șoc pentru suporterii lui Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Manchester United ar putea părăsi echipa începând din vară.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo, de la Manchester, este anunțată de presa engleză. Jurnaliștii pun intențiile portughezului pe seama dezamăgirilor legate de jocul echipei la care evoluează. Astfel, atacantul portughez ar fi afectat de rezultatele slabe ale echipei sale din ultima vreme și ar intenționa să ceară un transfer în altă parte.

În ciuda jocului echipei, care lasă de dorit, Cristiano Ronaldo a reușit și în acest sezon să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor săi. El a reușit mai multe rezultate bune, individual. În cele 12 partide jucate pentru în actuala stagiune, la echipa sa de club, vedeta portugheză a reușit să însctie de nouă ori și să ofere o pasă decisivă.

Sursa foto: EVZ

Parcurs dificil în Premier League

Manchester United se află pe locul 6 în Premier League, la 9 puncte distanță de Chelsea. Astfel, echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer a suferit două înfrângeri usturătoare în ultimele trei runde. Machester United a pierdut cu 0 la 5 în fața celor de la Liverpool și 0-2 în fața lui Manchester City.

Potrivit publicației britanice Express, citată de AS.com, decizia lui Ronaldo va fi influențată de rezultatele viitoare ale echipei sale. Dacă acestea nu se vor îmbunătăți, iar Manchester United nu va prinde un loc de Champions League la finalul stagiunii, Cristiano Ronaldo va solicita să fie lăsat să plece. Pentru a juca în Liga Campionilor, United trebuie să reușească să se claseze în primele patru echipe din Premier League.

Sursa foto: EVZ

Obiectivul lui Manchester: Champions League

În acest moment, după disputarea a 11 runde, Manchester United, are 17 puncte. Echipa se află mult în spatele lui Liverpool, ocupanta ultimei poziții care asigură participarea în ediția viitoare a Champions League.

O altă posibilitate ca Manchester United să-și asigure participarea în sezonul următor al Champions League ar fi să câștige acutala ediție. Nu este un obiectiv imposibil.

Manchester United este lider în grupa F, cu șapte puncte acumulate în patru runde, la egalitate cu Villarreal. Englezii au două puncte peste locul trei, Atalanta, și patru mai mult decât Young Boys Berna.