Unul dintre marii fotbaliști francezi ai ultimelor două decenii a fost făcut cu ou și cu oțet de fosta soție. Este vorba despre Patrice Evra (39 de ani), cel care s-a despărțit brusc de partenera sa oficială. Ex-fundașului stânga i-a căzut cu tronc modelul danez Alexandra Margaux, care este cu 14 ani mai tânără. El a postat pe Instagram un mesaj adresat iubitei sale și nu s-a sfiit să arate că este foarte îndrăgostit de jumătatea sa.

„Suntem de mai mult de un an împreună și de-atunci mi-ai furat inima. Încă de la a doua întâlnire, ți-am zis că o să-mi fii soție pentru tot restul vieții. Nu mai pot trăi fără tine, mi-e dor și când ești cu mine! Ești sufletul, pacea, universul meu.

Credeai că am înnebunit când ți-am cerut mâna după trei luni. Le doresc tuturor bărbaților să-și iubească femeile ca mine!”, este mesajul pe care Patrice Evra l-a lansat pe rețeaua de socializare.

A plecat de acasă pentru treburi oficiale și nu a mai revenit niciodată

Patrice a cunoscut-o pe fosta soție, Sandra, în urmă cu 25 de ani. Cei doi au doi copii: Mona și Lenny. Vorbind despre despărțirea de soțul ei, Sandra l-a demolat pe Evra, despre care a spus că este un șobolan. Fostul internațional francez i-ar fi spus că pleacă de acasă pentru două săptămâni, cu treburi, dar nu a mai revenit vreodată.

„A plecat de-acasă doar pentru o călătorie de serviciu de 15 zile, însă nu s-a mai întors niciodată. Iar pe 4 martie, avocații lui m-au anunțat că cere divorțul. Mi-a trebuit cam mult timp să înțeleg că este doar un șobolan infect!”, a tunat fosta parteneră a lui Patrice Evra.

Evra a jucat pentru naționala Franței în perioada 2004 – 2016 (81 de meciuri) și a evoluat la formațiile Monza, Nice, AS Monaco, Manchester United, Juventus Torino, Marseille și West Ham United.