Evenimentul ZileiSportVedeta iubită de milioane de fani, dar nu și de fosta soție. „Este un șobolan infect”

Vedeta iubită de milioane de fani, dar nu și de fosta soție. „Este un șobolan infect”

Vedeta iubită de milioane de fani, dar nu și de fosta soție. „Este un șobolan infect”
Patrice Evra a fost desființat de fosta soție, după ce a plecat de acasă și a intrat într-o relație cu un fotomodel.

Unul dintre marii fotbaliști francezi ai ultimelor două decenii a fost făcut cu ou și cu oțet de fosta soție. Este vorba despre Patrice Evra (39 de ani), cel care s-a despărțit brusc de partenera sa oficială. Ex-fundașului stânga i-a căzut cu tronc modelul danez Alexandra Margaux, care este cu 14 ani mai tânără. El a postat pe Instagram un mesaj adresat iubitei sale și nu s-a sfiit să arate că este foarte îndrăgostit de jumătatea sa.

„Suntem de mai mult de un an împreună și de-atunci mi-ai furat inima. Încă de la a doua întâlnire, ți-am zis că o să-mi fii soție pentru tot restul vieții. Nu mai pot trăi fără tine, mi-e dor și când ești cu mine! Ești sufletul, pacea, universul meu.

Credeai că am înnebunit când ți-am cerut mâna după trei luni. Le doresc tuturor bărbaților să-și iubească femeile ca mine!”, este mesajul pe care Patrice Evra l-a lansat pe rețeaua de socializare.

A plecat de acasă pentru treburi oficiale și nu a mai revenit niciodată

Patrice a cunoscut-o pe fosta soție, Sandra, în urmă cu 25 de ani. Cei doi au doi copii: Mona și Lenny. Vorbind despre despărțirea de soțul ei, Sandra l-a demolat pe Evra, despre care a spus că este un șobolan. Fostul internațional francez i-ar fi spus că pleacă de acasă pentru două săptămâni, cu treburi, dar nu a mai revenit vreodată.

„A plecat de-acasă doar pentru o călătorie de serviciu de 15 zile, însă nu s-a mai întors niciodată. Iar pe 4 martie, avocații lui m-au anunțat că cere divorțul. Mi-a trebuit cam mult timp să înțeleg că este doar un șobolan infect!”, a tunat fosta parteneră a lui Patrice Evra.

Evra a jucat pentru naționala Franței în perioada 2004 – 2016 (81 de meciuri) și a evoluat la formațiile Monza, Nice, AS Monaco, Manchester United, Juventus Torino, Marseille și West Ham United.


Accesează: