Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, i-a adresat cuvinte dure Biancăi Drăgușanu!

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, i-a adresat cuvinte dure Biancăi Drăgușanu!

Fosta soție a lui Augustin Viziru, Oana Mareș, a scris pe Facebook un mesaj dur la adresa Biancăi Drăgușanu, referindu-se la scandalul în care este implicat fostul soț al acesteia, Alex Bodi.

Oana Mareș a făcut acuzații indirecte către Bianca Drăgușanu despre fostul ei soț.

“Vă spun, Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos, da’ noi nimic! Să fie cât mai proaspăt, chiar dacă-ţi mai dă o coadă peste ochi, dar face bine la siluetă! Râdem, glumim, dar este important de urmărit rezultatul operațiunii Ziua Z. Este îmbucurătoare și de-a dreptul dătătoare de speranță intenția de a „face curățenie” în țara asta.”, a scris ea

Foto: Oana Mareș tvmania.ro

Mai mult, fosta soție a lui Augustin Viziru a precizat faptul că autoritățile trebuie să ia măsuri drastice împotriva acestor infractori și să ajungă până la marile capete ale rețelei.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Totuși, dacă după operațiune, nu se strâng suficiente dovezi și nu se fac dosare beton, să pice capi de rețele, nu locotenei și loverboys pansați , e fix nimic. Dacă nu se ajunge unde trebuie, înseamnă că informația descinderilor a ajuns demult unde trebuie și vor face pușcărie tot mâna dreaptă, mâna stângă…că abia așteaptă altele, la rând, să crească.”, a mai spus Oana Mareș.

Pentru ce este anchetat Alex Bodi?

Alex Bodi este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Potrivit unor surse judiciare, el ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj. Procurorii au vizat destructurarea unei rețele de trafic de persoane și proxenetism, conduse de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT. Fetele erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele fiind violate, iar altele vândute. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost arestat preventiv, joi seara, în dosarul deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Tribunalul Craiova a decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a opt persoane reținute încă de miercuri, după percheziții făcute în mai multe județe din țară.