Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după arestarea lui Alex Bodi. Cum își apără fostul soț

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după arestarea lui Alex Bodi. Cum își apără fostul soț

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, se confruntă cu numeroase probleme și acuzații de trafic de persoane și proxenetism, însă fosta lui soție, nu pare a fi afectată de ceea ce se întâmplă.

Surprinsă de reporteri, Bianca Drăgușanu a făcut declarații cu privire la problemele în care este implicat fostul ei soț, Alex Bodi. Aceasta a spus că nu vrea sa aibă legătură cu el „Nu mă interesează. Nu comentez. Am spus… Eu cred că lucrurile se vor rezolva și nu mă privește pe mine”, dar că, de asemenea crede în nevinovăția lui „Eu cred că este nevinovat, cred că nu are nicio legătură”, a spus Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi este acuzat de trafic de persoane, șantaj și proxenetism

Cercetat într-un dosar de trafic de persoane, șantaj și proxenetism, Alex Bodi a fost reținut în arestul IPJ Dolj pentru 24 de ore. Joi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Ședința s-a prelungit până târziu, în noapte. Astfel că ordonanța de reținere a afaceristului a expirat, iar el a putut ieși să se plimbe în apropierea Tribunalului Dolj. Ulterior, s-a întors la instanță, pentru a afla verdictul, alături de avocatul său. Iar veștile nu au fost deloc bune. Magistrații au hotărât să-l aresteze preventiv pe Alex Bodi, în dosarul instrumentat de DIICOT Craiova.

Vila lui Alex Bodi a fost împânzită de mascați miercuri dimineață. Polițiștii și ofițerii DIICOT au efectuat percheziții în imobilul din Voluntari în care locuiește Bodi. Scopul descinderii a fost căutarea dovezilor pentru dosarul deschis pe numele soțului Biancăi Drăgușanu, pentru infracțiunile de care este acuzat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce pedeapsă riscă Alex Bodi

Potrivit actualului Cod Penal:

„Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi."

„Proxenetismul. Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”