Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu, în lacrimi. Alex Bodi s-a întors la marea iubire
Bianca Drăgușanu, în lacrimi. Alex Bodi s-a întors la marea iubire

Bianca Drăgușanu, în lacrimi. Alex Bodi s-a întors la marea iubire

Bianca Drăgușanu este disperată! Milionarul Alex Bodi i-a tras clapa și după despărțire s-a întors la frumoasa rusoaică Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns din nou în fața unei despărțiri, care de această dată chiar pare să fie una definitivă. Mai ales că în peisaj a apărut și Daria Radionova, care acum se pare că este iubita oficială a afaceristului.

În prezent, Alex Bodi și Daria Radionova formează unul dintre cele mai noi cupluri. Deși s-a speculat de mult timp că cei doi au o relație și că afaceristul o înșeală pe Bianca Drăgușanu, lucrurile au fost recunoscute abia acum.

De-a lungul timpului, între cele două femei au existat schimburi de replici dure, în mediul online. Dacă mereu Bianca Drăgușanu ieșea la atac, de această dată și Daria a avut ceva de spus. Aceasta a postat un comentariu acid la adresa Biancăi Dărgușanu, pe pagina sa de Instagram.

„Credeți că relațiile în care există insultă, umilință, bătăi, instanțe, amenințări și toate acestea sunt puse pe ecran public, este oare dragoste? Sau este un „PR” ieftin de tot? La fel ca și voi priveam de la distanță toate acestea. Am întâlnit un bărbat care nu era căsătorit, nu am despărțit o familie și am avut grijă să nu mă implic în relații străine, iar acum am dat o șansă relației noastre. Cred că fericirea iubește tăcerea!”, a scris Daria, noua iubită a lui Bodi.

Atac la adresa divei. Bianca Drăgușanu, pusă la pământ

„Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?

Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată. Gândește-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul tău”, a scris Daria, conform Cancan.