Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu o face cu ou și cu oțet pe „Regina Instagramului”. A rupt internetul!
Bianca Drăgușanu o face cu ou și cu oțet pe „Regina Instagramului”. A rupt internetul!

Bianca Drăgușanu o face cu ou și cu oțet pe „Regina Instagramului”. A rupt internetul!

Weekendul acesta, Bianca Drăgușanu a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare despre traumele prin care a trecut în relația cu Alex Bodi.

Zilele acestea, după doi ani de scandaluri și împăcări, Bianca Dăgușanu s-a decis să pună capăt poveștii tumultoase de iubire pe care a trăit-o cu Alex Bodi.

După ce l-a făcut praf pe controversatul om de afaceri din Mediaș, Bianca Dragușanu și-a „mutat” atenția pe Daria Radionova, cunoscută drept „Regina Instagramului”, cu care Bodi a avut o scurtă relație.

Astfel, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj devastator care i-a lăsat cu gura căscată pe fani.

„Cândva, a fost o 🐷 îndrăgostită de lux și genți! Această 🐷 s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această 🐷 este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mânca sau s*** orice vede!”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Cu toate că are multă experiență în a s*** și a mânca tot ceea ce vede, drăguța 🐷 nu știe să mintă sau să ascundă că este foarte pofiticioasă! … Așa că, ”pofticioasa” 🐷 crede că o poate păcăli pe Mama Dragonilor!”, a adăugat vedeta, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentele traumatizante din relația cu Bodi

„Știți ce mi se pare mie cel mai amuzant la mine? Că sunt un om foarte impulsiv așa… și ce e în gușă, e și-n căpușă. Adică, eu, gen, dacă acum gândesc ceva și simt să zic ceva, eu o să zic, frate! În anumite contexte, mie mi se pare că sunt foarte amuzantă așa… Și mie-mi vine să râd de ce zic eu, știi? Iar în momentul de față, eu consider că nu mai am nimic de pierdut și atunci vreau să vă spun vouă adevărul. Bănuiți care e adevărul? Bănuiți așa?

Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile? Dacă vă spun de la început, vă ia telefonul razna! Dacă vă spun povestea de la început, o să spuneți: «Vai, cât comică ești!», v-o ia telefonul razna! Serios”, a mai povestit fosta soție a lui Alex Bodi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.