Vedeta de la Pro TV a rupt internetul. Bărbatul misterios i-a „activat” instant pe fani

Vedeta de la Pro TV a rupt internetul. Bărbatul misterios i-a „activat” instant pe fani

O megavedetă de la Pro TV, care se confruntă cu probleme serioase de sănătate, a fost surprinsă de paparazzi, în București, alături de un bărbat misterios. Imaginile au generat alertă în rândul fanilor.

Elena Chiriac, multiplă campioană la Taekwondo și una dintre finalistele realityshow-ului Ferma, a fost surprinsă de paparazzi, în București, în compania unui bărbat misterios. După ce s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de serioase, Elena Chiriac pare că nu vrea să se mai expună riscurilor. Așadar, în timp ce se îndrepta către un centru de kinetoterapie și fizioterapie din București, pentru a evita orice pericol și pentru a se asigura că ajunge cu bine la ședința de recuperare, frumoasa șatenă și-a luat „gardă de corp”, scrie Cancan.

Imaginile surprinse de paparazzi au încins imediat internetul, iar fanii vedetei de la Pro TV au început să dea cu presupusul în ceea ce privește identitatea bărbatului care o însoțea. În vreme ce unii au ajuns la concluzia că bărbatul ar fi iubitul ei, alții au considerat că este garda ei de corp.

Misterul a fost elucidat după câteva ore, când vedeta a postat o imagine pe rețele sociale. Pentru a „ucide” zvonurile, frumoasa șatenă le-a mărturisit urmăritorilor ei că cel care a însoțit-o era chiar tatăl ei. „Aici se rezolvă toate problemele” și “L-am luat și pe tata cu mine”, a scris frumoasa șatenă, pe rețele sociale, în dreptul imagini postate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elena Chiriac, printre finaliștii de la Ferma

În vârstă de 18 ani, Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă a celui mai popular show de la Pro Tv. Vârsta fragedă nu a împiedicat-o să accepte provocarea venită din partea producătorilor de la Ferma. Astfel, ea a devenit cea mai tânără concurentă.

Fosta sportivă, Andrei Stoica, Anna Lesko, Viviana Sposub și Augustin Viziru sunt finaliștii show-ului de la Pro TV. Luni, 30 noiembrie, începând cu ora 22:45, miercuri, 2 decembrie, de la 22:30 și joi, 3 decembrie, de la ora 21:30 vor fi trei ediţii-surpriză. Premiul cel mare de la “Ferma” valorează 50.000 de euro