Evenimentul Zilei > Monden > Scandalurile se țin lanț în „Ferma”. „Mă bârfeai cu Elena”
Scandalurile se țin lanț în „Ferma”. „Mă bârfeai cu Elena”

Scandalurile se țin lanț în „Ferma”. „Mă bârfeai cu Elena”

Cu fiecare ediție a show-lui „Ferma” tensiunile sunt din ce în ce mai mari, iar multe secrete ale vedetelor ies la iveală.

De data aceasta, scandalul a pornit de la imnul României. Nu este nicio glumă!

Imnul României i-a trezit dis de dimineață

Chiar acesta a fost motivul pentru care scandalul a plutit în aeri dis de dimineață. Cezar Ouatu a vrut să facă o glumă și și-a trezit colegii pe imnul României, iar asta nu a fost deloc pe placul lor.

Primul care a protestat acestei treziri „patriotice” a fost Andrei, care a și găsit „vinovatul”. El i-a reproșat Andei Adam că nu ia măsuri împotriva lui Cezar.

Cezar, la rândul lui, a acuzat-o pe Anda că nu le ia apărarea și că ține cu sătenii. Mai mult, o discuție purtată de Anda și Elena Chiriac, în care vorbeau despre perioada în care Andrei Stoica a fost Fermier Șef, a fost auzită chiar de acesta. „Mă bârfeai cu Elena”, i-a reproșat Andrei.

„Bârfeam situaţia în sine, mi-e ciudă că pică pe mine. Cum crezi că, vreodată, tu, prietenul meu, mă duc să te bârfesc cu Elena. M-a întrebat ce s-a întâmplat”, a spus Anda Adam.

Duel crâncen pentru mâncare

Concurenții din cele două tabere, orășenii și sătenii au avut parte de un duel aprig, unde în joc, a fost mâncarea, atât de dorită și de necesară penru fermieri.

Echipa orășenilor a fost reprezentată de Elena Chiriac, George Piștereani și Andreea Antonescu, iar echipa sătenilor, de George Burcea, Anna Lesko și Ana-Maria Ababei.

Spre dezamăgirea totală a orășenilor, duelul a fost câștigat de echipa sătenilor.

Anda Adam a decis pe cine va trimite la duel, iar alegerea ei a fost șocantă pentru restul colegilor.

Dacă toți au crezut că va fi Paul Diaconescu, ei bine, Anda a decis să îl sacrifice pe Cezar Ouatu. Acesta a fost total revoltat și nu a înțeles de ce a ales așa și ca o ambiție personală a ales să se dueleze cu Andrei Stoica, potrivit romaniatv.net