Evenimentul Zilei > Monden > Anda Adam și Cezar Ouatu, surprinși într-o ipostază incendiară la Ferma
Anda Adam și Cezar Ouatu, surprinși într-o ipostază incendiară la Ferma

Anda Adam și Cezar Ouatu, surprinși într-o ipostază incendiară la Ferma

Anda Adam și Cezar Ouatu au fost protagoniștii unui moment incendiar la realityshow-ul Ferma. Orășeni vs Săteni, fiind nevoiți să intre la duș împreună și să se spele unul pe celălalt. 

Legați între ei cu o sfoară, Cezar Ouatu și Anda Adam au ales să se îmbrace în costume de baie și să se ajute unul pe altul, timp în care au realizat și un moment artistic amuzant. Au avut, oarecum, noroc, pentru că totul s-a petrecut înăuntru. Nu același lucru s-a întâmplat cu Anna Lesko și George Piștereanu sau Ana Maria Ababei și Andrei Stoica. Cele două perechi s-au spălat la dușurile improvizate de afară, scrie cancan.ro.

Totuși, Anda Adam nu este la prima experiență de acest fel. Alături de o altă concurentă, Alina Pușcău, artista încingea imaginația bărbaților, în urmă cu doar câteva zile. Ba chiar promisese show incendiary! ”Nu rata în seara asta un nou episod @fermaprotv”, a scris Anda Adam, pe Insta. Avea să facă show! Totul s-a petrecut într-un spațiu improvizat drept baie, unde cele două s-au pus pe treabă.

Au încălzit apa la aragaz, apoi s-au spălat una pe cealaltă, spre delliciul celorlalți concurenți ai concursului. În costume de baie sexy, care le-au pus în evidenţă silueta armonioasă, atât Anda Adam, cât și Alina Pușcău au făcut senzație cu apariția lor. Cu apa încălzită pe aragaz, vedetele s-au ajutat una pe alta pentru a se spăla.

Anda Adam, surprinsă cu o mașină unică în România

Aceasta a fost surprinsă recent în oraș de fotoreporterii de la click.ro. Anda Adam nu a avut însă o apariție obișnuită, aceasta a fost văzută la volanul unui BMWi8, dar nu simplu, ci modificat de specialiști în tunning.

Vehiculul a atras toate privirile, designul său de mașină sport și culorile extravagante pe care Anda le-a pus, i-au ofticat foarte tare pe împătimiții de mașini. În timp ce telespectatorii o văd în continuare pe micile ecrane, diva se bucură din plin de viața de oraș. Oamenii o pot vedea încă la TV deoarece emisiunea a fost filmată în luna august, iar concurenții eliminați și-au reluat deja viața de zi cu zi.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: