PRO TV a produs surpriza lunii. Șoc uriaș de dimineață. „Să vă spun cum e...”

PRO TV a produs surpriza lunii. Șoc uriaș de dimineață. „Să vă spun cum e...”

Sâmbătă dimineață, telespectatorii Pro Tv au avut parte de o surpriză de zile mari. Postul din Pache Protopopescu a decis să facă o schimbare inedită la una dintre cele mai urmărite rubrici ale știrilor.

Sâmbătă dimineață, una dintre cele mai sexy concurente de la realityshow-ul Ferma și-a făcut apariția în platoul știrilor Pro TV. Telespectatorii au fost de-a dreptul șocați să vadă că rubrica meteo nu mai era prezentată de Busu, ci de Viviana Sposub, una dintre finalistele celebrului concurs.

Noua iubită a lui George Burcea a început dezvăluirile cu o glumiță, luându-i locul lui Busu.

Nici cei doi prezentatori nu se așteptau la această apariție. Pe fețele lor s-a putut citi mirarea atunci când Viviana Sposub s-a așezat în locul în care se prezintă rubrica meteo și a spus: „Să vă spun cum e vremea în această dimineață!. Eu, la Ferma, am fost o moldoveancă până la capăt! Am avut de pierdut, dar am și câștigat. Ferma este despre încredere, dar și despre noroc. Ferma este despre conexiuni”, a spus Viviana Sposub, scrie Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viviana Sposub, declarații incendiare despre relația cu Burcea

Întrebată de Cosmin care dintre concurenți nu au fost pe placul ei, Viviana a evitat să ofere un nume. „Unele conexiuni nu au funcționat. Poate nici voi, aici, la Pro TV, nu vă înțelegeți chiar toți. Pot să spun, însă, cine mi-a plăcut”, a spus Viviana Sposub. R

oxana Hulpe a intervenit imediat: „În afară de George Burcea!” „A, nu, Geoge nu!”, a spus Viviana despre iubitul ei, pe care l-a cunoscut la Ferma. Orășeni vs Săteni. ”Dar George m-a impresionat, însă”, a punctat aceasta.

Întrebată cum e viața în realitate, alături de George Burcea, Viviana spus că „a fost bine și este bine. Am contractat și virusul, ne-am vindecat, am avut o formă ușoară. Ne-a prins bine, oarecum, că am stat acasă, amândoi. Ce să vă mai spun....”, a dezvăluit Viviana Sposub.

În ceea ce privește finala showului Ferma, care va avea loc joi, 3 decembrie, Viviana Sposub a punctat: „deci noi, fetele, suntem puternice. Suntem 3 în finală. Trebuie să ne așteptăm la cele mai grele lupte de până acum. Atmosfera devine tot mai tensionată”.