George Burcea, disperat! Nimeni nu îi spune în ce stare e Andreea Bălan la spital

George Burcea, disperat! Nimeni nu îi spune în ce stare e Andreea Bălan la spital

George Burcea nu mai știe la cine să apeleze pentru a afla stara fostei sale soții alături de care are și două fetițe minunate.

George Burcea a declarat că a aflat din presă despre situaţia în care se află Andreea Bălan. Actorul a încercat să o contacteze, atât pe ea, cât şi pe mama ei, dar şi pe bonă, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

Chiar dacă relația dintre cei doi s-au terminat, cele două fetițe minunate pe care le au împreună îi țin aproape, întrucât din creșterea lor niciunul nu vrea să lipsească.

Așadar, dacă Andreea Bălan pățește ceva, George Burcea ar trebui să fie printre primii care află pentru a încerca să îmbunătățească situația cum poate, dar de această dată nu s-a întâmplat așa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu i-a spus nimeni ce se întâmplă cu fosta lui soție!

El vrea să ştie ce se întâmplă cu mama fetelor lui şi mărturiseşte că speră ca Andreea să fie bine şi să nu aibă probleme grave de sănătate.

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic.

Eu am insistat foarte mult pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit, mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate', a declarat George Burcea pentru FANATIK, după ce a aflat că Andreea Bălan ar fi ajuns la spital.