Evenimentul Zilei > Monden > George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan și conflictul cu Poliția
George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan și conflictul cu Poliția

George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan și conflictul cu Poliția

Actorul George Burcea a vorbit din nou, într-un interviu recent, despre divorțul de Andreea. Cine ar fi sfătuit-o pe artistă să cheme poliția.

George Burcea susține că fosta sa soție, Andreea Bălan,  a fost sfătuită de o „prietenă”, Mădălina,  să se întoarcă împotriva lui. O uneltire, este de părere actorul, într-un intrerviu acordat revistei OK Magazine, în care vorbește și despre momentul rupturii de Andreea Bălan și ce a simțit atunci. 

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori”, a declarat George, scrie Cancan.

„Mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat”

„Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a spus actorul cu amărăciune.

„Nu am fost violent, ea a chemat poliția”

„Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mărturisit actorul, printre alte declarații.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE