Evenimentul Zilei > Monden > Vali Vijelie a spus cât a luat cel mai mult la o nuntă. O vedetă tv este prima care a aflat
Vali Vijelie a spus cât a luat cel mai mult la o nuntă. O vedetă tv este prima care a aflat

Vali Vijelie a spus cât a luat cel mai mult la o nuntă. O vedetă tv este prima care a aflat

Vali Vijelie a spus cât a luat cel mai mult la o nuntă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ediţia de marţi, 2 februarie.

Vali Vijelie a spus cât a luat cel mai mult la o nuntă, iar Denise Rifai a fost prima care a aflat-o. Marţi, de la 22:30, o vor afla şi telespectatorii care se vor uita la Kanal D.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere din România. El este considerat „tatăl manelelor” în România.

Fanii lui Vali Vijelie cunosc că acesta provine dintr-o familie de muzicanți și că întreaga viață a dedicat-o scenei. Publicul l-a perceput mereu pe Valentin Rusu (n.r. – numele real) ca fiind un mare iubitor al valorilor familiei.

Vali Vijelie foloseşte în melodii versuri scrise de el

Vali Vijelie a spus cât a luat cel mai mult la o nuntă
Vali Vijelie şi Denise Rifai

Pentru manelist, familia reprezintă și marea şi adevărata. Nu mai este un secret că el își compune singur versurile melodiilor.

O face pentru că își dorește să transmită celor care îl ascultă doar propriile trăiri şi experiențe. Marți seară, de la 22:30, telespectatorii vor putea urmări la Kanal D un interviu memorabil.

Vali Vijelie va dezvălui în premieră detalii neştiute despre viaţa lui. Fanii săi vor afla și cum a fost supranumit acesta Vijelie, la începutul carierei.

Vor mai fi dezvăluiri și detalii despre legăturile de familie, copilărie și adolescență. De asemenea, reprezentantul muzicii de petrecere va divulga şi lucruri inedite din viața sa de zi cu zi.

Nu vor lispi nici amintirile despre iubirile care i-au marcat existența manelistului. „De ce nu purtați în acte numele tatălui?” va fi una dintre întrebări.

Vali Vijelie a spus cât a luat cel mai mult la o nuntă

„Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, l-a mai întrebat Denise Rifai pe Vali Vijelie. „De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, este altă curiozitate a vedetei tv.

Alte întrebări adresate de Denise Rifai lui Vali Vijelie: „Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”

„Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, „Poate un bărbat să iubească două femei?”, „V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”.

Marți, 2 februarie, fanii emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” vor avea nişte întrebări şi răspunsuri spectaculoase.

sursa: facebook.com/ValiVijelieOfficial