Evenimentul Zilei > Monden > Dan Bittman a confirmat numele celor 4 iubite celebre. Denise Rifai l-a convins
Dan Bittman a confirmat numele celor 4 iubite celebre. Denise Rifai l-a convins

Dan Bittman a confirmat numele celor 4 iubite celebre. Denise Rifai l-a convins

În ultima ediţie a emisiunii pe care o prezintă marţi seara la Kanal D, Denise Rifai i-a prezentat lui Dan Bittman o listă cu mai multe femei celebre care i-au fost iubite, iar solistul trupei Holograf a ţinut să excludă un singur nume.

În România, Dan Bittman este recunoscut ca unul dintre marii cuceritori din showbiz, fapt întărit de altfel şi de numeroasele relaţii cu femei celebre în ţara noastră şi nu numai. Veşnicul Don Juan nu a vorbit deschis despre ele, dar a confirmat cumva lista prezentată de vedeta Kanal D.

De asemenea, Denise Rifai a mai aflat că artistul este singur după despărţirea de Liliana Ştefan, mama celor 3 copii ai săi. Evenimentul s-a produs în urmă cu 4 ani, iar cei doi nu mai locuiesc împreună de un an.

Cu Alexandra Dinu nu a fost nimic

„Ar fi multe alte relații despre care presa a scris de-a lungul timpului. Menționez doar câteva nume: Monica Bârlădeanu, Nadine, Angela Gheorghiu, Alexandra Dinu, Alina Chivulescu”, i-a transmis Denise Rifai lui Dan Bittman. Rectificarea venit imediat.

„Trebuie să ștergeți un nume de pe lista aceea. Pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău, nu… Ar fi îngrozitor să spun așa ceva… Îmi place foarte mult, ne știm, dar nu aș vrea să se înțeleagă acum și altceva”, a fost singurul comentariu făcut după prezentarea listei.

A fost şi cu femei măritate?

Curiozitatea afişată de Denise Rifai nu s-a oprit aici. Prezentatoarea l-a întrebat dacă de-a lungul „carierei” a cucerit şi femei care erau măritate. „Stați să mă gândesc Da, cred că am fost.

Țin minte că la Costinești, în perioada aceea (n.r. – la începuturile trupei Holograf) era o doamnă care își adormea soțul cu somnifere ca să vină să se vadă cu mine în holul hotelului”, a povestit Dan Bittman.

Cântăreţul nu s-a ferit să intre în detalii când a venit vorba despre motivele pentru care nu s-a căsătorit cu Liliana Ștefan, deşi au avut o relaţie ce a durat mai mult de 25 de ani. Pe scurt, ambii au fost de părere că se simt foarte bine şi fără hârtii…

Dan Bittman şi relaţia cu Liliana Ștefan

Dan Bittman

„De căsătorit nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă o dată și ne dăm buna ziua și asta a fost toată relația noastră.

Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a mai spus Dan Bittman.