Evenimentul Zilei > Actualitate > Mutu este IMPLICAT într-un NOU PROCES cu Alexandra Dinu! Fostul fotbalist i-a intentat proces primei soții. Amănunte INCREDIBILE
Mutu este IMPLICAT într-un NOU PROCES cu Alexandra Dinu! Fostul fotbalist i-a intentat proces primei soții. Amănunte INCREDIBILE

Mutu este IMPLICAT într-un NOU PROCES cu Alexandra Dinu! Fostul fotbalist i-a intentat proces primei soții. Amănunte INCREDIBILE

Adrian Mutu se judecă din nou cu prima sa soție, Alexandra Dinu. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani, în perioada 2001-2003. Ei au împreună cu băiat.

Procesul este legat de pensia alimentară a lui Mario. Alexandra a obținut aprobare pentru a-l execută silit pe fostul soț, în primăvară lui 2016. Se pare că Adrian Mutu nu și-a onorat obligațiile și nu a plătit, scrie Ciao.ro. 

Concret, actrița a depus, în luna februarie 2016, la Judecătoria Sectorului 1, o cerere de executare solita a fostului ei soț, Adrian Mutu. La scurt timp, magistrații au luat o decizie și i-au dat dreptate Alexandrei Dinu. Atunci, „Briliantul” avea de dat aproximativ 140.000 de euro, după ce Alexandra Dinu a câștigat procesul în instanța.

Se pare că lui Mutu nu a fost de acord cu această decizie care a contestat, recent, executarea silită și i-a deschis un nou proces fostei soții, la Judecătoria Sectorului 1 din București. El a depus deja o cerere, încă din dată de 2 mai 2018.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.