Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, față în față cu Denise Rifai. Adevărul despre salariul încasat de liderul PRO România
Ponta, față în față cu Denise Rifai. Adevărul despre salariul încasat de liderul PRO România

Ponta, față în față cu Denise Rifai. Adevărul despre salariul încasat de liderul PRO România

Victor Ponta s-a aflat față în față cu celebra jurnalistă Denise Rifai în cadrul emisiunii moderate chiar de ea și a răspuns la câteva întrebări extrem de intime legate de viața sa.

Victor Ponta a fost invitat în emisiunea cunoscutei jurnaliste Denise Rifai. Liderul PRO România a răspuns la unele dintre cele mai incomode întrebări, pe care Rifai i le-a adresat fără nicio remușcare.

Ce relație are Victor Ponta cu tatăl soției sale?

Una dintre primele întrebări care o măcinau pe Denise Rifai a fost legată de relația fostului premier cu tatăl-socru.

„Ne-am luptat o perioadă cu tatăl ei. Sunt un om norocos fiindcă ambele femei din viața mea sunt două femei perfecte. Eu nu merit acest noroc, de aceea nu am prea vorbit despre asta. Cred că nici politic nu prea m-am înțeles cu Ilie Sârbu.

El chiar era deranjat de faptul că venim noi ăștia tineri. Acum avem o relație excelentă. Mai glumesc eu cu Daciana că dacă divorțăm, eu rămân cu tata-socru”, a răspuns Ponta.

„V-ați ales nașii pe interes?”

O întrebare roșie, la care Victor Ponta a răspuns deschis. Întrebând de nașii săi, Denise Rifai face referire la George Maior, fost șef SRI, care i-a devenit politicianului naș de cununie, dar și la Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne care este nașul de botez al primului copil.

„Pe prietenie si pe preocupări comune. Și cu Maior și cu Gabi Oprea am fost prieten într-o vreme. Dar m-am învătat minte. Din 2013 și până azi n-am mai fost la nimeni naș. Politica cu nășitul tot timpul se termină prost”, a explicat Ponta.

Ce fel de soț e Victor Ponta?

O altă curiozitate avută de Denise Rifai a fost cum se comportă liderul PRO România când nu îl vede nimeni, mai exact acasă cu soția sa. Și următoarea întrebare a fost legată de viața sa privată.

„Foarte dificil. Evident că au fost momente grele, a fost nevoie de compromisuri. De cele mai multe ori eu am fost de vină. Două victime le am la activ: o fostă soție și o actuală soție. Eu sunt un soț foarte dificil”, a spus Ponta.

„Nu sunt bun la asta și fac numai când sunt împins de la spate. Să strâng de unde am mâncat, să duc vasele la bucătărie. Nu gătesc, tot ce pot e o omletă. Dar mă pricep să deschid vinurile. Acolo se termină implicarea mea la mesele din familie, în sensul că eu aleg vinul”, a răspuns acesta fiind întrebat la ce treburi casnice o ajută pe Daciana.

Ponta sau Daciana Sârbu? Cine aduce mai mulți bani acasă?

Posibil una dintre cele mai așteptate întrebări ale serii. Fostul premier nu s-a sfiit să menționeze cât încasează pe lună ca deputat, menționând că soția sa câștigă mult mai bine.

„Daciana. Până anul trecut câștiga mai bine de 6.000 de euro din salariul de europarlamentar. Eu am un salariu de 12.000 de RON ca deputat. Nu suntem o familie care să moară de foame, avem un nivel peste media din România”, a mai spus Ponta, conform România Reală.