În martie, Denise Rifai își dădea demisia de la Realitatea PLUS acuzând conducerea că nu i-a acordat libertatea editorială de care se bucura pe timpul lui Cozmin Gușă. Jurnalista și-a anunțat fanii că va reveni pe micile ecrane atunci când își va găsi un proiect care să o mulțumească. Și, după câteva luni de pauză, de așteptări, de căutări, în sfârșit a apărut. Este vorba despre emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Emisiunea, realizată după un format internațional de succes, va aduce, începând chiar cu ziua de astăzi, 6 octombrie, în fata telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate. Vor fi 40 de întrebări adresate unui invitat și două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, după cum a dezvăluit chiar Denise Rifai în emisiunea „Dosare de presă”.

În emisiunea „Dosare de presă”, jurnalista celor „40 de întrebări” răspunde cu sinceritate, la rândul său, la întrebări despre meseria sa, despre părinți, despre iubiți, despre vacanțe, despre credințe, despre viață, pur și simplu.